Hej hoppas ni mår bra! Jag har inte haft en toppen vecka men de är helt ok just nu. Men idag så träffade jag Marcus så var vi ute med min hund, senare så var vi på A6 och var med min stora syster! Hon köpte lite grejer. Sedan åkte jag och Marcus till en sushi restaurang och åt lite sushi och deras goda sjögräs sallad!!😍 Sedan åkte vi hem till Marcus och kollade lite på tv och myste lite. Sen åkte jag hem och så skulle jag testa lite spa grejer som min andra syster hämtade och de medföljdes med en ansiktsskrubb, ansiktsmask & en body lotion. Så jag passade på att andvända dem. Men nu ska jag lägga mig och prata med Marcus i telefon så kanske vi hörs imon.

Godnatt alla fina hoppas ni sover gott! ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag var det en sån dag som man bara vill vara ute hela dagen och aldrig gå in till det blir kväll och kyligt igen! Så kändes det för mig idag med de sköna vädret! De var 12 hela grader idag. Kändes skit skönt! Varför jag inte har bloggat så mycket är för att jag har haft för mycket ångest denna veckan, har inte varit i skolan hela veckan idag men kanske går imorgon för har bara en lektion och det är hemkunskap och syrran ville ha något gott och smaska på efter hennes frukost för tar alltid med mig till henne vad jag har tillagat inne på hemkunskapen! men ni får lite bilder iaf så att inlägget inte blir tråkigt!

Hoppas ni har en bra kväll så kanske vi hörs imon! Ha det bra 😊

Likes

Comments

Hej! hoppas ni mår bra, det gör jag! Idag träffade Marcus vi var lite hemma hos honom åt mat och sedan så satt vi och kollade film med hans kusiner. Sen åkte vi in till Jönköping och tog lite bilder en blev bara bra och de var en puss bild på mig och honom. Det va för kallt ute haha😂 Sedan så chillade vi lite o sen åkte vi till Juneporten för att Marcus skulle hem och jag stack till O´lerys och hade lite tjejsnack med min syster och hennes kompis. Nu är jag hos henne och ska lägga mig snart och ska sova här med!👍

Men ni får lite bilder på min outfit och lite bilder på när vi tog kort med!

Ha det så bra så hörs vi imon! Godnatt❤

Likes

Comments

Hej hoppas ni mår bra, de gör inte jag helt 😓 Börjar känna mig skoltrött och verkligen inte orkar med skolan för så fort jag gör det så får jag ångest! Vet helt ärligt inte vad jag ska göra 😞 Men idag får ni lite bilder på mig nu och senare på mig och Marcus!

H0ppas ni har en fortsatt trevlig dag och ni som också lider utav skoltrötthet tänk på att de e helg redan imorgon efter skolan! Men hörrni har det bra nu! 😊

Likes

Comments

Hej hoppas ni mår bra, de gör jag. Jag och Marcus hann inte ta bilder idag så vi ska göra det imon istället! Har bara en bild och de e lite snacks bara o Coca Cola. Men la upp lite kläder som skulle vara skit snyggt så att inlägget slipper bli så kort och tråkigt!

Hoppas ni har en trevlig kväll och jag säger godnatt ifrån mig nu hoppas ni gillar inlägget med!😊

Likes

Comments

Har ni också känt den känslan när man ligger i sängen och man både känner och hör hur magen skriker efter mat? Så kände jag idag och de är ovanligt för mig för att brukar aldrig äta frukost så här tidigt! Men jag åt ändå. Men idag så ska ni få lite bilder som jag ska ta kort o så ska Marcus hjälpa mig med det!

Ni får lite bilder på vad jag ha ätit och jag hoppas ni har en fortsatt trevlig dag!😊

Likes

Comments

Hej! Hoppas ni mår bra, det gör jag. Idag har jag inte gjort så mycket. Har varit i skolan, varit med Marcus och chillat. Min standard typ haha, jag har ofta tänkt på att bli smal få en platt mage men då måste man ju äta nyttigt. Det menas ingen mer McDonalds för mig och träna men jag lär ju aldrig klara de, menar jag tränar nu lite ändå o det är ju att gå ifrån min säng till mitt kylskåp och tillbaka till min säng. Haha alla som känner mig vet hur mycket jag älskar mat o skulle aldrig kunna dumpa McDonalds. Men åt en god rätt när jag kom hem idag. Ni får lite bilder.

Ha det så bra 😜

Likes

Comments