Idag var jag till frisören & klippte bort de torra topparna av mitt hår, så nu har jag väldigt kort hår, haha!

Det är inte speciellt längesen jag klippte mitt hår senast men eftersom att jag använder plattång nästan varje dag så ​blir mitt hår ganska snabbt nött.

Jag fick med mig hem  en Prime/shine&blow dry spray, en hårolja samt en söt väska på köpet! Hur bra som helst alltså!:)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår var det alla <3 dag & eftersom att jag inte hann blogga igår så tänkte jag kort berätta om gårdagen denna fina morgon istället, under tiden jag dricker mitt morgon kaffe.

Jag var alltså i hemtrakterna under gårdagen eftersom att jag skulle iväg på praktik & sommarjobbs intervjuer.

Innan intervjuerna började så lunchade jag på FIIKA Café & interior i Jeppis.

Intervjuerna gick bra & mina praktik platser är iallafall ordnade. Det är skönt att veta eftersom det närmar sig, (12 mars - 1 juni) som är vår praktikperiod.

Kvällen avslutades med några tjejer på bio i Vasa, vi kollade filmen Fifty shades freed. Tycker att den var ganska bra & rekommenderar den nog till er som inte har sett den!
Likes

Comments

Fastlaskiainen


Igår var det fastlagstisdag & det innebar att det hade blivit dags för evenemanget fastlaskiainen.

På eftermiddagen samlades alla studerande vid fiskehamnen här i Vasa för att endera delta eller titta på pulkatävlingar & dragkamp.Jag började min morgon med att stiga upp, koka en stor kopp kaffe & scrolla genom instagram, snapchat, facebook & mailen.

Ringde några samtal angående sommarjobb & sen tänkte jag gå till gymmet men klockan blev så mycket så jag hann inte innan jag skulle dra ner till fiskehamnen & kolla på pulkatävlingar & drag kamp.

Innan jag gjorde det så gjorde jag en perus studie lunch, (makaroner med maletkött).

Efteråt gjorde jag mig i ordning, traskade iväg & mötte upp en klasskompis & så gick vi tillsammans till platsen.

Vid fiskehamnen kryllade det av glada studerande som ivrigt väntade på att tävlingarna skulle börja. Vi mötte upp flera från klassen där & andra kompisar.

Pulkatävlingen & dragkampen var både spännande & roliga att titta på. Det var roligt att se vad deltagarna hade byggt för häftiga pulkor!

Likes

Comments