Contains affiliate links

Hey Bloggen.

Vi har for nyligt bestilt disse to lækre tasker hjem fra Zalando , og venter spændt på at de kommer hjem. Vi har altid ville have en "designertaske", men har på ingen måder haft råd til fx at give 12.000 kr. for en guccitaske. Derfor har vi heller aldrig rigtig kigget efter nogle som sådan. Men efter vi havde kigget 25 sider igennem med forskellige tasker fra alverdens mærker, så fandt vi begge to en taske fra mærket Valentino By Mario Valentino. Vi var ikke et sekund i tvivl om, at det var dem vi skulle have, så nu venter vi som sagt bare spændt på at de kommer, og lover at lave en anmeldelse på dem, så snart vi har modtaget dem. I kan se billeder af taskerne nedenfor, og forresten så er begge taskerne NYHEDER fra Valentino By Mario Valentino, og de bliver helt sikkert en af vores favoritter denne måned. 

Links til begge tasker:

Den store taske --> Pris 699 kr.

Den lille taske --> Pris 499 kr.

I må have det som i ser ud, vi lures.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hey Bloggen.

Vi ved godt at vi ikke er så super aktive her på det seneste, og det undskylder vi meget. Der har simpelthen været så mange andre ting vi har koncentreret os om, og derfor har vi ikke rigtig følt for at lave nogle indlæg, men det er slut nu!!

Vi går på sommerferie D. 9 Juni, hvilket betyder massere af fritid. Vi har allerede planlagt en tur til København, hvor i med sikkerhed godt kan se frem til en del indlæg fra os. (De gode af slagsen). Vi skal begge to også på ferie i henholdsvis Bulgarien og på Kreta, hvilket er en endnu større grund til, at skrive nogle fede indlæg med nogle gode billeder. Nå spøg til side, og nu til det indlægget virkelig skal handle om.

Fredag morgen havde vi aftalt, at tage op i byen for at hygge os lidt, da vi jo trods alt lige havde fået løn haha. Kort tid inden jeg skal hente Sara skriver hun til mig, at jeg ikke skal spise morgenmad, og min første tanke var bare "Det kan jeg ikke Sara, jeg dør", hvilket jeg også skrev tilbage, hvortil hun bare svarer "Du vågner nok op igen, når du ser hvad vi skal", og der tænkte jeg så "fair nok". Jeg henter Sara og kører derefter op i byen, og wupti så endte vi på Café Zig Zag til brunch. What a day, siger jeg bare. Jeg må ærligt indrømme, at jeg var skide ligeglad med, at jeg var gået glip af min ellers så gode havregrød den morgen. Det var så første gang nogensinde Sara og jeg spiste brunch sammen, hvilket er fuldstændig sindssygt at tænke på, når vi snart har kendt hinanden i 14 år haha. Men jeg skal hilse og sige at det var en yderst fantastisk oplevelse!! Vi giver i hvert fald 4-stjerner herfra.

I må have det som i ser ud, vi lures.


Likes

Comments

Hey Bloggen.

Vi skrev i vores andet indlæg her på bloggen, at vi begge to havde fået tatoveret en kaffekop. Saras kaffekop er den til venstre, og Emilias er den til højre. Vi begge havde på daværende tidspunkt snakket længe om, at få en veninde tatovering, vi vidste bare ikke lige helt hvad det skulle være. Men så skete det! Imens Sara sad nede i varmen og jeg sad herhjemme, fik vi idéen. Det skulle skuda være en kaffekop!! og gæt engang, hvad Sara kom hjem med? en kaffekop på håndledet. Jeg havde selvfølgelig fået lavet min i mellemtiden, dog bare på foden i stedet. Det er efterhånden et års tid siden, vi fik dem lavet, men vi er stadig rigtig glade for dem, begge to.


I må have det som i ser ud, vi lures.

Likes

Comments

Vi har samlet endnu flere favoritter denne måned, hvem havde troet det? :O

Her er vores "Top 10" sange.

1. "Mamacita" - KESI, Benny Jamz // Spotify.

2. "Now or never" - Halsey // Spotify, Youtube.

3. "Now and later" Cover - Simon Samaeng // Spotify, Youtube.

4. "Thinkin bout you" - Frank Ocean // Spotify.

5. "Despacito - Remix" - Luis Fonsi, Daddy Yankee feat. Justin Bieber // Spotify, Youtube.

6. "Symphony" - Clean Bandit feat. Zara Larsson // Spotify, Youtube.

7. "Subeme la radio" - Descemer Bueno, Zion & Lennox // Spotify, Youtube.

8. "Hold on, we´re going home" Cover - Pia Mia // Spotify, Youtube.

9. "Slide" - Frank Ocean, Migos // Spotify, Youtube.

10. "Attention" - Charlie Puth // Spotify, Youtube.

I må have det som i ser ud, vi lures.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey Bloggen.

Vi har samlet endnu flere favoritter i denne måned, da sandsynligheden for, at det bliver regnvejr fremfor solskin er ret stor. Derfor har vi fundet nogle vanvittige fede items fra mærket Rains, som er et dansk brand.

Rains præsenterer i deres nye kollektion af regnjakker, tasker og accessories i disse dage sit helt eget bud på, hvordan det moderne og stilbevidste menneske kan bevæge sig tørt igennem regnen.

Tag et kig på deres hjemmeside her HER.


I må have det som i ser ud, vi lures.

Likes

Comments

Hey Bloggen.

"Vi" har sku købt en bil, eller rettere sagt så har Emilia købt en bil. Det er en splinter ny Kia Picanto i farven Milky Beige, som Sara har været med til at vælge haha. Den er lidt over 2 måneder gammel nu, og har kørt lidt over 4000 km, så man kan rolig sige at vi har kørt den godt til efterhånden. Den kostede 112.000 kr., og blev selvfølgelig betalt kontant. ;)

Vi er rigtig glade for "Anthon", han betyder super meget for os begge to. Han står altid klar, hvis man nu skulle få lyst til at udforske verden, dog er han lidt dyr i drift.

I må have det som i ser ud, vi lures

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej Bloggen.

Nu er det forhåbentlig snart ved at blive sommer i Danmark, også er det ved at være tid til nogle nye items i garderoben.
Vi har fundet nogle af vores maj favoritter fra Gucci, og det er helt klart nogle vi gerne vil dele med jer.
Det er garanteret nogle items i har set før, og selvom de er i den lidt dyre ende for mange, så håber vi at de alligevel kan give jer en masse inspiration til nogle kommende items i jeres sommergarderobe.

I må have det som i ser ud, vi lures :)


Likes

Comments

Nyt indlæg

Brunch// Café Zig Zag

Vores veninde tattoo