Header

​Hallå där, det var längesedan något skrevs här nu, kan ha varit för att livet har varit väldigt fullpackat på sistone. Har fått ett nytt jobb och har därmed två jobb som jag försöker att kombinera, så det är väldigt långa och få lediga dagar nu. Och när jag väl är ledig så får jag ingen ro till att sätta mig ner och göra något sånt här. 
Har lyckats dra på mig den drygaste förkylningen i historien, skulle ha jobbat idag men kände att jag nog skulle avlida om jag gjorde det. Dricker te och försöker friskna till, tror att min kropp behöver all vila som den kan få med tanke på hur intensiva mina jobbdagar är..

Likes

Comments

....Men jag är egentligen mer sugen på jultider.
Ikväll är det halloweenfest. och jag är i valet och kvalet om det är värt att gå, är inte ens lite pepp just nu. Då halloweenkostymen som jag tänkt ut sket sig så har jag ingen aning om vad man ska klä ut sig till, då jag inte heller har något halloweeningt smink inköpt, nada. Antingen så får jag komma på något med det jag har, eller så sket man i att klä ut sig.
Om jag ens känner för att gå..
Jobbade sent igår och kom hem närmare halv tio, är helt slut i kropp och själ, har även dragit på mig en tajmad förkylning.
Kan ju alltid stanna hemma och tagga till jul, heh.


Men igår så jobbade jag ju som sagt sent. special kväll, körde köket helt själv och det gick bra. Kunde hålla ett jämt tempo genom kvällen, vilket är bekvämast.

Likes

Comments

Blev lite hungrig och aningens sugen på pannkakor, så vad gör man? Jo, man slänger ihop några pannkakor gjorda på vaniljkvarg och blå vallmofrön, förstår ni hur gott det är? Nej, man förstår inte förrän man har testat I tell ya. Ibland kan jag vara så smart, imponerar även mig själv. Det bästa är ju att jag fick massor kvar som jag kan feasta på en annan gång.
Fick sms av bossen igår, så imorgon och på torsdag så blir det jobb, ska även jobba på lördag, kul! Tycker bara det är kul att få åka iväg och jobba, visst drygt att gå upp tidigt och ta sig via buss, meeeen I'm not klaging.
Nu ska jag byta om och ta en runda med hunden i det fina vädret där ljög jag lite.

Likes

Comments

Måndag morgon, godmorgon. Börjar dagen med en kopp kaffe samt VR & nyhetsmorgon, inte helt fel.

Likes

Comments

Det enda vettiga som jag har åstadkommit idag var att måla naglarna, utöver det så har jag i stort sett inte gjort någonting. Gills det att gå emellan sängen och köket några gånger? Nä.
Blir så trött på mig själv ibland, har all denna fritid och gör absolut ingenting med den. Vad förväntar jag mig ska hända i livet om jag inte gör någonting?
Imorgon måste jag ta tag i NÅGOT, pallar inte med mig själv, det får fan vara nog nu.

Likes

Comments

Höst och sol är väl ändå en riktigt bra kombination?

Detta har jag gjort idag:
- Tittat på fyra avsnitt av nya favorit serien.
- Hämtat in posten (min bok har kommit, halleluja)
- Tagit hand om tvätten.

Detta har jag inte gjort idag:
- Tagit en promenad i det fina vädret.
- Beställt grejer från Lyko, det ingick egentligen i dagens planer, ops.

Detta ska jag förhoppningsvis göra senare idag:
- Ta en promenad i det fina vädret.
- Träna armar och mage.
- Betala lite fakturor.

Likes

Comments

Mycket har hänt sedan jag sist gjorde en uppdatering, kommer inte ens ihåg hur länge sen det var.
Jobbade två dagar förra veckan, och två dagar denna vecka. Gillar att jobba, det är skönt att åka iväg och göra något, trivs riktigt bra, enda nackdelen är att jag måste åka till Mora, dvs åka buss i 40 minuter, eller köra bil i 30. Har dock problem med bilen och får därför lov att ta bussen. Har absolut inget emot att åka buss, det är att vänta på den som stör mig.. När jag slutat jobba så måste jag vänta i MINST en och en halv timme. Förutom detta så tog jag och bästa vännen en tripp ner till Borlänge i förra veckan för ett litet äventyr.
Håller även på att bunkra upp med nya böcker inför hösten/vintern, det är ju så otroligt mysigt att sitta med tända ljus, te och en bra bok under dessa årstider. Köpte två böcker i tisdags, och beställde ännu en igår.

Idag då? Tog lite sovmorgon innan jag pallrade mig upp för att dricka kaffe och fixa mig. Vid klockan tolv så drog jag och syster ut för att käka thaibuffé. Väldigt värt, sitter dock med paltkoma deluxe nu och undrar vad man ska hitta på under resterande av helgen. Har min första lediga lördag på länge imorgon, och det vore ju synd att låta den passera utan några planer.

Likes

Comments