Halleluja!
Äntligen ledighet. De senaste två veckorna har jag haft utbildning på mitt nya jobb och jag tycker att det går bra, så längtar efter att få börja på riktigt. Verkar vara ett bra företag med bra förmåner! (bilderna på crêpes var när de bjöd oss i tisdags) Dock så tycker jag att vi bor för långt bort :( nu letar vi som tokar efter den perfekta lägenheten som är närmre. Dock får detta vara när kontraktet går ut i juli.
Idag har vi båda varit lediga samtidigt och vi har gjort absolut ingenting. Victor har stått vid spisen och gjort egen variant av korvstroganoff och det var sjukt gott. Han är så duktig! Älskar när han lagar mat och han lyckas varje gång.

Nu dricks det lite vin och vi ska se film. Ha en underbar helg allihopa! ❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Månen förra veckan! Det var så vackert och det är synd att kameran gör det orättvist..


1.Har du något smeknamn?

Pam, pamis, paky.

2. Har du något konstigt du alltid behöver göra?

Inget konstigt direkt men måste nästan alltid ha en film i bakgrunden för att sova.

3. Andra måsten?

Sova minst 8 timmar per natt. 😂

4. Några lyxvanor?

Går på bio väldigt ofta!

5. När ingen ser, vad gör du då?


Halvt "träningar" samtidigt som jag ser en film.

6. Vad stör du dig på hos andra?


Folk med dålig attityd och som är "bättre än andra".

7. Vad är din sämsta sida?


Finns många, jag är trots allt "fifty shades of fucked up.

8. Vilken sida av sängen sover du på?

Sover på vänster sida ( mot min vilja..) gången är för liten och vi har en stol som vi kan ha datorn på (😂) så att varje morgon får jag "klättra" för att komma ut.

9. Vad gillar du för filmer?

Kikar på allt möjligt! Älskar att se skräckfilmer.

10. Gråter du ofta?

Nej. Men händer när jag får "nog".

11. Har du något som du ofta säger åt andra att göra men aldrig gör det själv?

Säger åt Victor att jag vill ha det rent o fint, men ibland (kan bli mer i vissa perioder) orkar jag inte själv på en gång.😂 men smutsigt blir det på golvet av allt damm inom 2 dagar.. Även mina långa svarta hårstrån. Orkar inte.. Disken gör jag helst inte, så brukar säga åt Victor att göra den så gör jag allt annat😂(så mycket avskyr jag att göra den)
Jag har riktigt tur att ha en pojkvän som är bra på att hålla rent.

12. Vad sjunger du när du står i duschen?

Min senaste spellista eller någon "emolåt"

13. Vad önskar du dig mest just nu?

Bröst! Jag önskar mig stora bröst. Ytligt men det har jag önskat mig sedan lång tid tillbaka.

14. Vilken maträtt är din favorit?

Jag är ju en köttätare.. Så all sorts kött utan "levande saker" är pricken över i:et. Annars älskar jag sushi och nudelsoppa.

15. Favoritserie?

Har kollat på sååå många.. Men vikings och riverdale är dem senaste jag sett. Nu börjar jag och Victor kika på A typical, som handlar om en autistisk pojke.Nu jäklar ska jag väcka Victor och vi ska laga mat. Det blir köttfärsbiffar med potatis och brunsås.
😍

Likes

Comments

Hej allihopa!
Nu är det dags för ännu ett nytt kapitel i mitt liv. Som de flesta vet så tog jag ett stort steg och flyttade ner till Malta under sommaren 2017. Jisses, vad mycket som hänt sedan dess.Till det bättre men nära och kära är väldigt saknade.
Men jag kan skriva ett annat inlägg om flytten till Malta om ni önskar det! Jag tycker det är väldigt roligt att blogga och dokumentera mina dagar/tankar och diverse saker. Tänkte mer att den ska vara personlig men ändå läsarvänlig och inbjudande!

Ikväll har jag och Victor varit på bio ( som vanligt ) och såg på Insidious: The last Key. Vi båda är ju filmfantaster men skräckfilmer är verkligen min favorit genre och Insidious är en av favoritskräckisarna. The last Key är sista filmen i Insidious trilogin och den får 3/5. Den var inte så läskig och händelserik, dock roligt att få veta bakgrund om huvudkaraktären och några jump-scares bjöds det på.

Avslutar kvällen med att ynna på nostalgi låtar medans V sitter och spelar, snart får det bli läggdags! Godnatt alla fina❤️

Likes

Comments