OM VAL THORENS - LIVETS RESA

Resor

Hej världen! Längesen man pratade med er va? Har tyvärr prick 0 kreativitet inom mig för tillfället, thats why :/ Menmen, det kommer väl tillbaka det med. Igår var jag i alla fall på ståhej och firade Hilda som fyllde 20 och såg ut såhär. Hade superkul! Hemmafester serveras ju inte direkt på fat nu för tiden så det är alltid lika kul när det händer, att bara få träffa och hänga med alla.

Idag har Fabian och jag tagit det lugnt och åkt en obligatorisk bakisrunda till Donken för lurre :D Glamglam :D Nu har jag städat och tvättat vilket jag aldrig tycks hinna med på veckodagarna. Medan jag viker tvätt kan ju ni få kika lite på Val Thorens-resan jag inte uppdaterat er om. Världens BÄSTA resa säger jag bara shiiiiit

Denna resa alltså... 15 mars åkte vi en buss på 24 härliga timmar ner till Frankrike där snön täckte marken desto längre ner vi kom. Inga superkul timmar kanske, men jag älskar ju att åka buss så jag klagar inte så värst!

Och det vi kommer fram TILL är självklart SOLSKEN och blå himmel varenda liten dag. Vi hade turen att det precis snöat innan vi kom dit så det var helt perfekt, innan dess hade det tydligen varit en himla massa snöbrist vilket jag förstår när graderna ligger på ungefär +15 varenda dag <3

Ja... Och så var det den där solen ja... KAN hända att vi glömde smörja in oss första dagen och tänkte vadåå hur stark kan den vara då. Åh lilla, lilla du om du bara visste att du skulle få spendera resten av semestern med att dundersvullet ansikte, brännblåsor på hela kinderna, flossande hit och dit och spendera varje kvart med att smörja lilla ansiktet med spf 50. Tja, då kanske du hade rotat fram solskyddet den där lördagsmorgonen.... Haha, hemskt väl på plats men nu är det ju faktiskt bara en himla rolig historia herregud dumma UNGE

En del pizzor, ölglas och solstunder bjöds det ju på så att säga och härligt var det minst sagt. Vad gör några brännblåsor när man spenderar dagarna såhär?

Alltså den här skidåkningen är det sjukaste jag varit med om. Perfekt temperatur så snön inte var allt för blöt och sen bara en massa backar som är milslånga, känns det som. Bara att gliiiida ner. WOW jag njöt varenda åk, kanske lite extra mycket den kvällen vi stannade i backarna tills sista liften stängde vid 19. Det sista åket i solnedgången med utsikt över bergstoppar som glöder av den röda solen herregud jag har aldrig varit med om något så härligt? Det pirrade i hela magen så lycklig jag var den dagen.

För att inte tala om La foulie douce då :( Att pjäxdansa med öl i handen i ett soligt vinterlandskap till.... techno.... Inte mycket som slår det, det finns knappt ord att beskriva.

Herregud denna resa lämnade mig speechless. En månad senare och jag kan inte förstå hur något kan vara så perfekt. Javisst, vi var konstant bakis, flossade stora hudbitar i ansiktet och bodde på ett hotell där det snöar in genom hålen i taket men så KUL som vi hade konstant. Hela tiden trött men hela tiden så så lycklig. Klubbarna vi dansade på, människorna vi träffade och denna fina, fina, idylliska by. Ingenting kommer någonsin slå dig punkt SLUT.

Hahaha, denna bild gör ju så att skratten bubblar upp på en sekund... Sista dagen och vi befinner oss på After Skin tills den stänger, bestämmer oss för att åka ner och ta liften upp till nästa After Ski! Bara den lilla detaljen att medan vi glider ner för backen hinner liftarna stänga och helt plötsligt står vi nere på en parkering, med en väg på fyra kilometer tillbaka till hotellet och skidor i händerna. Tror vi ringde fyra olika taxis och ingen dök upp. 45 min senare lyckades vi flörta till oss en plats i två engelsmäns skåpbil man ba jättebra Märta precis vad du har lärt dig, bara hoppa in i random mäns skåpbilar det slutar nog kanon :D OCH det gjorde det faktiskt. De var hur snälla som helst och hade "The rat on the wrong side" som Tilde sa när hon försökte konversera lite :) Väl uppe i byn inser vi att FUCK skidorna ska vara inlämnade om 10 min, vi hinner inte hämta skorna på rummet. Jaja, det var bara att lämna in pjäxorna och påbörja vägen genom byn barfota :) Perfekt och helt normalt :) Köldskador i dagar efter det kan jag ju meddela :)

Gillar

Kommentarer