MINA MÅL 2020

Det här med nyårlöften hit och dit är det ju mycket snack om. Äta strikt springa tusen mil läsa trehundra böcker umgås med vänner varje dag skratta mer tacka ja till allt ta vara på livet yoga jobba asmkt och tjäna miljoner!!! Låter ju som ett dunderroligt liv :D Mycket lugn och ro ju :)

Jag läste någonstans om någon som istället ställde sig själv frågan "Vem vill jag vara detta året?". Istället för att fokusera på allt man ska hinna med kanske det här får en att tänka på det som faktiskt är viktigt. Hur viktigt är det egentligen för mig själv att jag yogar varje dag och tjänar miljoner? Inte vidare viktigt alls. Jag har istället skrivit upp punkter på saker jag vill fokusera på med mig själv för att bli så mycket av den jag vill vara som möjligt.

JAG VILL VARA

Organiserad Mer minimalistisk. Bort med onödiga prylar jag aldrig kommer använda. Var sak har sin plats och jag vill ha koll på vart exakt det jag letar efter är. Varje låda, pärm och hylla vill jag veta precis vad som befinner sig i. Organiserat kylskåp, skafferi, bokhylla och garderober.

Omtänksam Jag tror egentligen att jag är en ganska dålig vän. Livet går på rutin och det kan ibland gå flera veckor innan jag träffar mina närmsta kompisar. Jag frågar sällan hur folk mår, om de vill ses och lägger helt enkelt inte mycket energi på mina vänskapsrelationer. Jag är nog egentligen en ganska egoistisk person, en egenskap man inte gärna besitter så nu vill jag ändra på det! Jag vill sätta andra personer före mig själv, fråga hur de mår egentligen, låta dem ha rätt (är ju en gnutta besserwisser...) och överraska med gotte eller helt enkelt sällskap.

Avslappnat stilig Jag vill ha en ny stil. Är lite trött på de avklippta magtröjorna, håliga jeansen och brutala sminkningar, om jag ska vara ärlig. Mina nya ledord är Avslappnat stilig. Låter väl härligt? Stilig men med roliga detaljer. Oversize-skjortor och lösa jeans. Klackar. Diadem. Färgglada detaljer. Sminkad. Eyeliner och glitter. Naturliga fransar. Dags att byta ut whitetrash-stilen....

Hälsosam Ingen strikt diet men försöka att undvika att frossa i allt det onyttiga, men helt utan att skuldbelägga mig själv om jag äter det. Slut på läskdrickandet till middagen varje dag, men gärna då och då. Allt går bra så länge man har balans och inte frossar i något av det. För kroppens skull. Vegetariskt. Biffar, varma sallader och grytor.

Stark Träna och bygga muskler. Jag vill kunna springa ett lopp, kanske bara något enkelt som blodomloppet? Jag vill ha bra kondition och jag vill känna mig stark. Tränar inte på något sätt för utseendets skull, utan bara för känslan inombords. Jag vill kunna springa när det behövs och ta i när det krävs.

Nu tänkte jag försöka fokusera på dessa saker, en sak varje månad så gott det går. Den här månaden börjar jag med nr 1, att organisera. Jag har en lång lista på allt jag vill rensa innan månadens slut och jag började häromdagen med det största projektet - rensa garderoberna. Nu är det luftigt och fint, finns massa plats och galgar till nya kläder och jag ser varenda plagg jag har. Så otroligt härligt! Nu har jag bara sju ställen kvar att bocka av :D!! Några ska jag ta i helgen när jag är ledig tänker jag. Känns som en bra grej detta? Lite reflektering över hur man egentligen är som människa. Så får vi ser hur detta håller i sig! Kram slutet gott allting gott

Gillar

Kommentarer