BULLET JOURNAL

Vardag

Allt det kreativa har jag ju alltid tyckt om, vare sig det är att fota, redigera, filma eller skriva. Att strukturera, planera och organisera? Det bästa jag vet.<3 Jag är den som fortfarande köper papperskalender och skriver mina To do-lists i ett block. Bullet journaling har jag alltid tyckt verkar lite intressant, men att rita har jag faktiskt aldrig haft känslan för så jag har avvaktat med det där. TILLS 2020 kom och jag bestämde mig för att nä nuuu ni!! Nu ska jag bannemig rita och dona så det står härliga till!

Så det gjorde jag. Köpte en prickig bullet journal, letade inspiration på instagram satte igång för att rita. För er som inte vet vad det är så har man alltså en bok med endast prickar och ritar upp sin egna kalender precis som man vill ha den. Fyller med kalenderuppslag, dagboksanteckningar, listor och allt möjligt som man tycker är kul. Jag ÄLSKAR det!! Min Bullet Journal-stund jag har varje morgon samtidigt som jag äter frukost efter träningen är helig. Så underbart att skriva av sig, planera dagen och strukturera upp hela livet!

Den kreativa biten är ju nästan det roligaste. Varje månad har jag olika teman och Maj-månad fick bli ett varmt tema med lite blommor! Alltså ni märker ju själva, jag har ju inte svårt att få hobbys direkt... Hittar en ny varje vecka känns det som. Men jag ska väl inte klaga på att jag hittar saker som gör livet lite extra roligt kanske!

Gillar

Kommentarer