Kände för att laga lite annorlunda middag idag och har grubblat på vad jag ska laga för att göra middagen lite roligare.
Det är så tråkigt att alltid äta samma mat dag ut och dag in hela tiden så nu så beslöt jag mig för att laga/baka Pizzabullar.

Men det tog lite väl lång tid för middag så vi åt ris med japanska kotletter istället. Bullarna får bli kvällsmat till senare.

Vi hade inte tillräckligt med plats på vårt vanliga galler så vi fick improvisera lite >_<
Emil var väldigt hjälpsam och underhållande under bakningen. <3

 


Likes

Comments

Nu har jag kommit hem från Edinburgh.
Var väldigt trött efter hemresan då planet skulle lyfta soppas tidigt att vi beslöt oss för att inte gå lägga oss den natten. Men nu är jag hemma och vardagslivet körs igång igen.
Har varit hos tandläkaren idag och allt såg bra ut. Kom ju som tur va med alla mina tänder hem igen :P och har nu precis packat upp allt från resväskorna.
Självklart så köpte jag med mig några presenter till min älskling.


En riktig kilt köpte jag inte då det fanns SÅ fruktansvärt många olika typer och färger, så det fick bli en handduks-kilt istället. Den kommer han definitivt ha på sig.

Sedan så hittade jag en väldigt passande diskborste till Emil. Nu kanske diskningen blir lite roligare ^_^


Likes

Comments

image

Tanken idag var att dra oss till Edinburgh castle men pga den sena ankomsten hem inatt efter utgången så orkade vi inte. Men vi har köpt inträdesbiljetter dit för imorgon nu och ägnat hela dagen med massiv shopping. Vi ligger nu på hostellet och vilar lite innan vi drar oss ut. Kvällsaktivitrterna idag blir förfest på en mysig pub, trans-stå up, magishow och avslutar natten med nattklubben The Space.


Likes

Comments

image

image

Har avancerat mig till göteborg nu för att hjälpa Karin med hennes packningen. Nina är också här och sitter nu och surfar lite info inför resan.
Vi ser verkligen fram emot resan nu, har fått lite mer koll på vad som sker ock vad vi vill göra.
Men nu så ska vi mysa lite framför tvn.


Likes

Comments

Har idag ägnat mig åt att packa inför min resa till Edinburgh tillsammans med mina två bästa vänner Nina och Karin.
Drar mig redan imorgon hem till Karin i Göteborg för att ordna till det sista inför resan. Vi flyger på onsdag med RyanAir och hade turen att få biljetterna väldigt billiga. ^_^

Ser jättemycket fram emot detta men kände lite ångest när jag packade då jag inte är så duktig på att packa lätt. Blev till min stora förvåning en väldig liten packning och tror med all säkerhet att jag har glömt något (typ en hel resväska). Men det lär vi märka på resans gång :-P


Likes

Comments