Nowalie 5 månaderskontroll

Idag var det dags för pyrets 5 månaderskontroll och vaccin. Två små sprutor i benen och aj vad mitt hjärta brast när hon vart så ledsen.
Allt annat var bra, hon följer sina kurvor och mår bra.

Vikt; 5920 gram

Längd; 64 cm

Huvudomfång; 42.5 cm

I kapprummet efteråt så passade vi på att amma när hon lugnat sig lite efter sprutorna men när det sedan kom en bebis som också var lite ledsen kom hon på att hon också var ledsen och började gny igen mellan sugtagen. Då fnissade jag lite eftersom det var så gulligt. Hon somnade på vägen hem och sov i bilen en stund med öppna bildörrar på vår uppfart innan hon vaknade och bajsade ner heeeela babyskyddet. Det vart ett bad för Nowalie och klädseln till babyskyddet fick hoppa ner i tvättmaskinen men nu är dom båda rena iallafall! Shortsen hon hade på sig tror jag dessvärre det bara är att slänga. Dom som vet dom vet. Bebisbajs kan lämna ordentliga fläckar.

Nu på eftermiddagen har vi tyvärr haft en ganska ledsen bebis, hon fick lite alvedon och sen tog vi en promenad med vagnen så hon tillslut kom till ro och kunde sova en stund. Nu varierar hon med att ligga och tjöta, gnälla och amma. Det är inte lätt med dessa vaccinationer, men ack så viktigt.

Gillar