Efter regn kommer solsken

Idag vart det tidig morgon, för min del iallafall Hugo hade inga planer på att vakna så jag steg upp och gjorde mig iordning och donade tills han vaknade. Sen åt vi frukost, fixade morgonrutinerna och stack på ett läkarbesök. När det var över tog vi en liten runda och hämtade garantier, det vill säga tupperware produkter som på något sätt gått sönder, för att lämna på lagret och hämta ut nya produkter.

Vi hann till och med leka lite inomhus när vi kom hem innan det var dags för lunch och middagsvila och medan jag låg och slappade vid ipaden vart jag så sjukt sugen på smörgåstårta eftersom Robyn berättade att hon åt det till lunch så när Hugo hade sovit klart tog vi vagnen till affären för att inhandla ingredienser till smörgåstårta! Världens lyxmiddag.

Hela förmiddagen hade det regnat men där på eftermiddagen klarnade det upp och det blev jätte härligt väder så vi passade på att leka lite utomhus innan vi gick in efter promenaden. Hugo lekte i sandlådan och hittade en stoooor vattenpöl som han typ bosatte sig i. Ni skulle ha hört vrålet när jag fick ta honom under armen och gå in. Kände mig så hemsk men det var dags för middag.

  • Allmänt
  • 81 visningar

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229