Borås zoo

Idag bar det iväg mot Borås djurpark. På grund av att min bil har blivit otroligt försenad med servicen så var vi tvungna att ta Hampus bil som inte har någon fungerande ac dit. Lagom roligt. Helt okej på ditvägen men otroligt varmt på hemvägen.

När vi kom fram så gick vi först och tittade på girafferna & sedan på elefanterna. Vilket verkade vara en av Hugos favoriter, de matade elefanterna vid det tillfället och varje gång djurvårdaren slängde ned äpplen så sa Hugo ”oj” och härmade hur en elefant låter. Så kul att han äntligen fått se en elefant då han är väldigt fascinerad av den vi läser om i hans bok här hemma.

Vi fortsatte vandringen runt och kollade på olika djur, vi tog en glasspaus innan vi begav oss till lejonen och tigrarna och alltså vilken upplevelse. De var så nära och så ståtliga. Även dessa djur visste Hugo hur dom lät, så duktig vår lilla pojk!
Under glasspausen fick vi besök av en extremt närgången ekorre, Hugo vart lite blyg när ekorren snodde min glasspinne och glatt mumsade i sig de sista som var kvar på den.

Vi fortsatte rundan och stannade och tog en varsin korv till lunch innan Hugo fick gå in till getterna och grisarna och klappa dom. Det tyckte han var super roligt, han satte sig ned på huk framför ett par grisar och började grymta haha

Allra sist var dinosaurielandet där de byggt upp väldigt realistiska dinosaurier som både rör sig och ger ifrån sig läten. Det gick jättebra tills T-rexen satte igång och vrålade för då vart Hugo lite rädd och vi traskade vidare. Och självklart när man är på utflykt så får man ju köpa med sig en valfri souvenir - Hugo gick in och valde en liten liten traktor bland alla hundratals leksaker och gosedjur. Har jag någonsin nämt att Hugo älskar fordon?

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229