Bakat pepparkakor!

Som ni redan vet så får jag ju inte göra så mycket och eftersom jag får mer och mer känningar desto mer känner jag att jag helst bara vill lägga mig upp och ner och tvinga kvar bebis tills snittdatumet är här! Men riktigt så fungerar inte det verkliga livet, speciellt inte när man har en tvååring hemma som börjar känna av tristessen av att mamma inte kan hålla på som vanligt.

Hugo är van vid att jag försöker hitta på saker med honom rätt ofta och nu får han ha tråkigt större delen av dygnet fram till Hampus kommer hem och kan busa ordentligt med honom innan läggdags. Så jag tänkte igår att pepparkaksbak är ju en rätt lugn, stillsam och mysig aktivitet!

Absolut var det mysigt men stillsamt kanske inte var det bäst beskrivande ordet av aktiviteten. Ibland glömmer jag bort att jag har en av byns vildaste ungar men det var ett lyckat pepparkaksbak - det vart inte jätte många kakor kvar att grädda efter Hugo åt upp ungefär hälften av degen dock.
Men nu slipper vi ju problemet med pepparkakor i överflöd som vi brukar ha varje jul så det var inte så farligt att han provsmakade ett par gånger.

Det konstant dåliga samvetet tär verkligen på mig nu. Jag vill ha graviditeten och återhämtningen överstökad så jag kan få vara den bästa mamman jag kan vara. En mamma med tålamod och ork. Jag är så trött på att behöva säga nej eller inte kunna göra allt jag vill och jag ser att det börjar tära även på Hugo nu så nu hoppas jag innerligt att de sista dagarna går väldigt fort och att återhämtningen efteråt går på ett kick!🤍

Gillar

Kommentarer

josephinehedstrom
josephinehedstrom,

Vi ska baka imorgon, vi får se hur det går, kommer nog inte bli värst stillsamt här heller!

nouw.com/josephinehedstrom
paamcakees
paamcakees,
Haha nä det blir ju inte det med småttingar hemma 🙊
nouw.com/paamcakees
msaworkinprogress
msaworkinprogress,

Födstår att det måste bara frustrerande att inte kunna göra lika mycket, men snart är hon hos er 🥰 pepparkaksbak är ju mysigt 😍

nouw.com/msaworkinprogress
paamcakees
paamcakees,
Ja snart snart snart 😍
nouw.com/paamcakees
tildablanksvard
tildablanksvard,

Åh så mysigt med pepparkaksbak!

nouw.com/tildablanksvard
paamcakees
paamcakees,
Ja verkligen 🥰
nouw.com/paamcakees
Amandamalmflod
Amandamalmflod,

Det är värkligen så mysigt att stå och hålla på med pepparkaks bak fruktansvärt mysigt 😊

nouw.com/amandamalmflod
paamcakees
paamcakees,
Ja absolut 🥰
nouw.com/paamcakees
seagullcrying
seagullcrying,

Han ser riktigt nöjd ut så tror inte du är de minsta dåligt mamma nu <3

nouw.com/seagullcrying
paamcakees
paamcakees,
Åh tack fina du. Dom orden behövdes ❤️
nouw.com/paamcakees
StarOfUsA
StarOfUsA,
paamcakees
paamcakees,
Ja verkligen 🥰
nouw.com/paamcakees