5 månader!

Vår lilla docka blir fem hela månader idag och det är helt sjukt att jag vid den här tiden för fem månader sedan låg med en alldeles nyfödd bebis på bröstet i en förlossningssal med avdomnad underkropp och en intensiv klåda på överkroppen och undrade vad vi gett oss in på. Jag tror det var paniken av klådan samtidigt som Nowalie hade svårt att få tag om bröstet som fick mig att få kalla fötter.

Men här ligger jag nu i min varma säng mitt emellan mina små minimänniskor som betyder allra allra mest för mig och jag skulle inte vilja ha det på något annat sätt.

Nowalie är nu alltså fem månader och tiden springer förbi, hon älskar att leka med sina fötter, att tjuta av glädje och att stoppa ner händerna i halsen så långt att hon kräks. Hon har börjat rulla från mage till rygg och kommer nästan runt helt åt andra hållet också, det är bara svårt med den där lilla armen som kommer ivägen där mot slutet.
Hennes favoritperson är helt klart hennes storebror, det finns ingen som får henne att lysa av lycka på samma sätt som han gör och jag längtar efter att få se dom leka ihop sen.

Nowalie har, sakta men säkert fått börja med små smaksensationer genom slick på fingret av vår mat och det som varit godast hittills var Hugos fruktklämmis och guacamole med tacosky. Jag kan nog snart fixa iordning hennes stol så att hon också kan börja sitta med vid matbordet och då även få utöka smakportionerna lite.

Stanna tiden lite, snälla!

Gillar

Kommentarer