Efterår

Efterår har en helt særlig plads i mit hjerte. Alle farverne, vejret, luften og den hygge der hører til - hver dag. De korte dage er helt fantastiske fordi det giver lejlighed til stearinlys i lange baner. Mørket der giver lysene i vinduerne en chance for at bevæge sig og danse deres egen dans. Naturens farver giver hverdagen et helt andet liv til den køretur jeg tager hverdag fra og til skole. Grønne, gule, brune, røde, orange, alle sammen farver der giver mig lyst til at standse op - og standse tiden - for bare at stå der og se til, imens alle farverne spiller deres eget spil. Tæpperne der endelig kan tages i brug på sofaen, der bruges til film og serier, putte og stunder med backammon, rommy og alle de andre farmor spil der bare gør dét at være til, en smule mere hyggeligt. Mine kolde fingre der bliver varmet af min kærestes store, varme hænder. Strikstrømper og striktrøjer gør deres tilbagevennen og gør, at folk bliver en smule mere cozy, en smule mere tilbøjelige til at rykke sammen. Flere anledninger til varm kakao og tykke bøger. Min mors hjemmebagte boller og smeltet smør, nybagte lige fra ovnen. The - lakrids the, i store kopper. Luffer, hjemmestrikkede - dem farmor plejede at strikke til alle børnebørnene.


Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Studie, Sygeplejerskestuderende

To fridage, midt på ugen, den eneste måde at beskrive det på er fucking lækkert.
Mit studie er, hvis jeg selv skal sige det, ret krævende, og der er ikke meget fritid - men, det kender I vel alle sammen til. Jeg nyder det dog i fulde drag. Der er intet af det jeg vil undvære, slet ikke.
Herhjemme er vi to fuldtidsstuderende + et barn hver anden weekend, så der er nok at se til meget af tiden. Jeg er glad for min situation, mit forhold, mit studie og ikke mindst min lejlighed m. stuk.

Mine to fridage startede i går kl. 12 og vare helt til fredag kl. 8.15, hvor dagen står på SIM-lab. Min weekenden starter så allerede kl. 12, igen. Fridagene bruges derfor yderst produktivt - på tøjvask, på at vade rundt på de beskidte trægulve i strikstrømper og undertøj, på at handle ind, på at høre musik, på at sove længe, se serier i sengen og at se YouTube videoer, you know the drill.

Jeg vil sætte den første af tre vaske over, finde mig noget mad og smide mig i sofaen med førnævnte, nobraine til The Big Bang Theory.Likes

Comments

1. Jeg går og drømmer om at få en langhåret, miniature gravhund. Samtidig drømmer jeg om, at kalde den Martha. Mikkel er ikke helt med på ideen, desværre.
2. ​Elsker jeg at skrive i min kalender. Føler mig voksen og vigtig... som om jeg har noget vigtigt at tage mig til.
3. ​Planter. Jeg elsker planter. Jeg synes de er vidunderlige og jeg elsker at have dem i mit hjem! Har mange smukke, men ønsket lyder på endnu flere grønne vidundere.
4. ​Til dagligt læser jeg til sygeplejerske - målet er at ende på neonatal afd. Måske som ledende sygeplejerske? Jaja, måske lidt overilet, men lad nu barnet.
5. J​eg både hækler og strikker. Har strikket siden februar og hæklet siden septemper. Har allerede afsluttet nogle ret lækre projekter - har faktisk også lært Mikkel at hækle.
​6. Jeg bruger briller. De er sorte og runde og jeg er vild med dem - jeg glemmer bare altid at tage dem på. F.eks. har jeg dem liggende lige ved siden af mig i skrivende stund...
7. ​Fylder min lillebror 19 på lørdag. Jeg er ikke gammel nok, til at have en 19 årig lillebror. Slow the fuck down, altså.
8. ​Har vi, på mit studie, valgt at splitte vores kontantgruppe op. Min veninde og jeg har derfor valgt at kalde os 'De eneste to'.
9. ​
Har jeg yoghurtånde, morgenhår og lugter semi ulækkert.
10. ​Bliver jeg irriteret, når folk bruger tal, og ikke bogstaver, når tallet under 10.
11. ​Er mit yndlingstal 11.

Likes

Comments

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw