Det har gått en vecka sedan jag kom hem från min resa så jag tänkte visa lite av sminket jag köpte där. Har valt att ta med mina favoriter då det skulle bli för mycket om jag visade allt (hehe).

Urban Decay Naked 1 Palette - Har varit så sjukt taggad på att testa denna! Tyvärr så har jag inte hunnit göra det ännu då jag har haft fullt upp. Köpte denna på Heathrow flygplatsen i London och 368 spänn gick den på! Ett riktigt kap skulle jag säga. Rekommenderar er verkligen att köpa smink på flygplatser. Se bara till så att valutan inte är skyhög jämfört med kronan så kan jag lova er att ni kommer få hem prisvärda godbitar.

Blending Brush, Åhléns - Denna köptes strax innan trippen så den fick vara med på bild den också. Sjukt bra borste som tyvärr inte hunnit användas så mycket ännu.

Vacosi Eyeshadow Brush - Har ingen aning om vad detta är för märke. Tyckte borsten såg bra ut och att den förmodligen skulle vara användbar. Köpte den i någon butik jag inte minns namnet på.

Skinfood Apple Can Multi Blusher - Skinfood är ett Koreansk skönhetsmärke om jag minns rätt. Rätta mig om jag har fel. Har hört mycket bra om detta märke så ville prova något ifrån dem så jag valde denna blush i färgen Apple Orange. Mycket skimrig dock och det har bra pigment. Vi får se vad jag tycker om det. :)

Etude House Blusher - Detta är produkt jag tyvärr inte minns namnet på. Också ett Koreanskt sminkmärke (kan ha fel här med.) I denna förpackning får man med 2 stycken blushes. En skimrig och en matt. Riktigt smart idé. Dock så blir förpackningen lite klumpig men det får man väl leva med.. :)

Anastasia Brow Powder - Finns inget mer att säga än att Anastasias brynprodukter är toppenbra och att man inte kan få nog utav dem? ;)

Chanel Miroir Double Facettes - Dyrt jag vet, men jag ville verkligen unna mig något ifrån Chanel. Har dessutom hört att deras smink inte är värda sitt pris då det finns så mycket annat smink som är bättre som dessutom är billigare på Sephora. Men en perfekt spegel att ha med sig i handväskan.

Rimmel Wake Me Up Concealer - En concealer jag har velat testa ett tag. Köpt inne på Boots.

Maybelline Anti Age Concealer - Även denna är en concealer jag velat testa. Köpt inne på Boots.

Maybelline Fit Me Concealer - Har denna sen tidigare men köpte denna i en ljusare färg än vad jag har nu för att använda under ögonen.

Shu Uemura Eyelashcurler - Detta är ett märke jag har sjukt svårt för att uttala. Jag hoppas jag inte är ensam om det haha. Mycket omtalad ögonfransböjare. Lite spontant köp. Kände mig mest tvingad för att köpa denna av säljaren, men det är inget jag ångrar att jag gjorde. Den är lite speciell då jag tidigare bara använt mig av H&Ms egna. Håller fortfarande på och försöker vänja mig vid den. Men den är bra!

DUO Adhesive - Köpte denna inne på MAC. En av de bästa lösögonfranslim enligt många. Men det är mitt första lösögonfranslim någonsin men det är en produkt som funkar enligt mig iallafall. Sen om det är bättre än andra märken kan jag inte svara på ännu. :)

Likes

Comments