Det vardagliga livet

Hej,

Mitt namn är Jenny (som ni kanske redan insett) och jag är 21 år. Bor på landet i Östergötland, och pratar absolut inte med en östgötsk dialekt... kan jag intala mig själv i alla fall..

Denna blogg var från första början till för att skriva ut mina känslor kring psykisk ohälsa, då jag brottar med mina demoner nästintill varje dag, men jag insåg senare att jag behöver något ställe där jag kan skriva om precis vad jag vill, oavsett om jag har en bra eller dålig dag. Jag ville inte att denna blogg bara skulle handla om min psykiska ohälsa men även om min resa mot att hitta vem jag är, vem jag vill vara.

Nu när jag har fått er uppmärksamhet så kan jag berätta lite bakgrund om mig själv.
Jag är ursprungligen från lilla lilla Norrköping och bodde där i 19 år. Jag träffade min sambo år 2012 som naturligtvis bodde i staden som är Norrköpings ärkefiende, Linköping. Jag flyttade till Linköping 2015 för att då bli sambo med denna underbara man. Vi bor nu ute på landet där han växte upp, med underbara vänner och familj omkring oss. Vi har även två katter, Molly & Elvis.

Trivs med livet just nu, men blev sjukskriven i November förra året för utbrändhet och depression. Valde i januari detta år att sluta på mitt dåvarande jobb och byta bana helt, vilket jag då gjorde och jobbar nu inom restaurangbranschen vilket jag trivs superbra med!

Vet dock inte vad jag vill göra när jag blir "stor", utan lever just nu som jag vill just nu. Tänker inte direkt på att bygga en karriär och trivs med att bara vara tjugoett år.

Tycker ni det verkar intressant att följa min resa, så häng kvar.

På återseende!

Jenny
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments