TRENDING POSTS

Test av Carepacks: En smakfull og sunnere forundringspakke


//

En av de små gledene her i livet er å få pakker i posten, og ekstra spennende er det hvis man ikke helt vet hva innholdet er. For noen dager siden dumpet denne herlige forundringspakken ned i postkassen min. Jeg visste selvfølgelig om den på forhånd og hadde gledet meg veldig, men innholdet var likevel en overraskelse. Det skulle vise seg å være en velsmakende en...


// Sponset produkt //

- Carepacks -


Er en månedlig boks fyllt av herlig og spennende snacks som også er sunnere enn det man vanligvis finner i dagligvaren. Innholdet er variert med en blanding av godteri, sjokolade, chips og nøtter. Her finner alle sin favoritt. Målet er å hjelpe forbrukeren med å oppdage og velge sunnere snacksvarianter og dermed foreta et valg som også har en helsefremmende effekt. Produktene er nøye utvalgt og inneholder mindre sukker, salt, tilsetningsstoffer og kalorier. Samtidig skal den gode smaken være i behold og vel så det. I hver pakke er det som regel også en ekstra overraskelse. Denne måneden fulgte det med et kult handlenett. (se bildet under)Hvordan smakte det?

Jeg hadde store forventninger, men ble likevel positivt overrasket over hvor variert og spennende innholdet var. Alt jeg smakte på var godt, og føltes som et fullverdig alternativ til den usunne snacksen. Noen få produkter hadde jeg sett og testet ut før, men det meste var helt nytt for meg. Endelig noe som er verdt å abonnere på!


Her er innholdet:

(rangert etter hvor godt jeg likte hvert produkt)


1.

Choc Wafer

Nydelig kjekssjokolade uten sukker. Minner om Kex. Søtet med maltitol, men heldigvis merket jeg ingen bieffekt av denne.

2.

Go Pure Vegetable Chips

Chips med en blanding av søtpotet, gulrot, rødbet og pastinakk. Litt søtere enn potetchips pleier å være, men knasende sprøtt og salt også. Et godt alternativ til potetgull.

3.

Vivani Chili 70% kakao

Deilig mørk sjokolade med tørket chili-pods. Jeg er fan av denne smakskombinasjonen så denne passet meg perfekt. Passe hot og hakket bedre enn Freia Premium sin versjon vil jeg si.

4.

Carepacks Fruktmix

Inneholder tørket frukt som ananas, kiwi, banan og kirsebær. Denne var overraskende god. Søtt, syrlig, godt og med en seig konsistens.

5.

The Beginnings Kale Chips med sitrongress

Chips laget av grønnkålblader smaksatt med olivenolje, sitrongress, sitronsaft og crunchy cashewnøtter. Jeg er veldig glad i Kale Chips og har lagt ut oppskrift tidligere her. Denne hadde mye smak, litt syrlig. Kunne ønsket at bladene var litt mer crispy. Lekker emballasje

6.

Vivani Dark

Mørk sjokolade med 71% kakao. Blir aldri lei og denne smakte akkurat slik mørk sjokolade skal smake. Thumbs up!

7.

MadeGood Raw Energibar Kirsebær/Pekan

Økologisk energibar laget av tørket frukt, nøtter og frø. Kun sukker fra frukten. Smakskombinasjonen var veldig god. Søt, myk og crunchy bar.

8.

Blink Mints Lemon/Raspberry

Små sukkerfrie mints med smak av sitron og bringebær. Smaker friskt og godt, og komme i en kul emballasje.

9.

Litt er lov! (Sørlandschips)

Müslibar med mørk sjokolade, søtet med oligofruktose.. Max 99 kcal. Ny variant av barene jeg testet her på bloggen tidligere. (les hva jeg syntes om de andre variantene her) Søtt og godt, men litt kjedelig kanskje!

10.

Carepacks Nøtteblanding

Klassisk nøtteblanding med usaltede nøtter og tørket bær og frukt. Ikke noen tilsetninger av noe slag. Ikke noe nytt og spennende, men liker det godt.

11.

De Bron Fruitjuice Toffees

Chewy fruktkarameller uten sukker med smak av sitron, appelsin eller jordbær. Smaksmessig veldig bra, men er dessverre søtet med maltitol. Kan kun spise et par biter av denne, ellers får jeg vondt i magen. Veldig synd. Har prøvd denne før også, og begge gangene har det endt med at vi har fått vondt i magen.

12.

De Bron Salt licorice

Salt lakris uten sukker. Står ikke tilbake for alternativene smaksmessig, men det var den maltitolen da. Skulle ønske de hadde brukt et annet søtningsstoff.
//

Prisen per. boks er 349,- inkludert frakt, noe jeg ikke synes er så verst i og med at kvaliteten på produktene er såpass høy. Kunne du tenke deg å prøve ut dette (noe jeg absolutt anbefaler), kan du klikke deg videre på linken under:

BESTILL HER

Følg Carepacks på Facebook, Pinterest og Instagram


Kunne du tenke deg å teste ut Carepacks

Likes

Comments

hundemamma
hundemamma,
Artig konsept!
nouw.com/hundemamma
outsideofficehours
outsideofficehours,
Ja jeg liker det veldig godt 😊
nouw.com/outsideofficehours
anneliaaland
anneliaaland,
Oi, så masse godsaker!! 😃
nouw.com/anneliaaland
outsideofficehours
outsideofficehours,
Ja skikkelig mye digg rett og slett 😃
nouw.com/outsideofficehours
team4poter_b
team4poter_b,
wow, dette var virkelig sikkerlig herlig! 😃 Dette må da vi prøve å få til å prøve 😃
nouw.com/team4poter_b
outsideofficehours
outsideofficehours,
Jeg kan trygt anbefale å teste det ut 😃
nouw.com/outsideofficehours
veronicawindom
veronicawindom,
Alltid gøy og prøve nye ting 😃
nouw.com/veronicawindom
outsideofficehours
outsideofficehours,
Ja det er det virkelig ! 😃
nouw.com/outsideofficehours
INSTAGRAM @outsideofficehours
FOOD
TRAVEL
MOST READ