TRENDING POSTS

Julebrus & Klementin gelégodteri (uten tilsatt sukker)


KLEMENTIN & JULEBRUS GELEGODTERI

(Uten tilsatt sukker, glutenfri, melkefri. Vegansk*)


D u t r e n g e r:

(nok til 10-12 godteribiter)


1 dl klementinjuice, julebrus light eller annen valgfri juice/saft/brus

7-8 plater gelatin eller *1 ts Agar Agar Pulver

1/2 Ts Sitronsyre

Litt sukrinmelis (om nødvendig)

Litt maismel (til å strø i formene)

Konditorfarge (valgfritt)




FEMNGANGSMÅTE MED GELATINPLATER


1.

Bløtlegg gelatinplatene i kaldt vann (8-10 min)

2.

Varm opp væsken og trekk platen til side.

3.

Klem vannet ut av gelatinplatene og tilsett de i den varme væsken.

4.

Rør til all gelatinen er oppløst.

5.

Strø litt maismel i silikonformene og hell væsken over i formene.

6.

Rull gelégodteriet i sukrin og litt sitronsyre om du ønsk




FREMGANGSMÅTE MED AGAR AGAR PULVER (Vegansk)


1.

Bland alle ingrediensene i en kasserolle og kok opp under middels varme.

2.

La koke på lav varme i ca 2 min til blandingen tykner.

3.

Strø litt maismel i silikonformene og hell væsken over i formene.

4.

Rull gelégodteriet i sukrin og litt sitronsyre om du ønsker.

5.



TIPS!

Ønsker du vingummikonsistens kan du la godteriet "lufttørke" i formene i et par dager før du legger de i en lufttett boks.


Likes

Comments

hundemamma
hundemamma,
Spennende! 😊
nouw.com/hundemamma
INSTAGRAM @outsideofficehours
FOOD
TRAVEL
MOST READ