TRENDING POSTS

8 anbefalte opplevelser på Gran Canaria

Det er fortsatt vinter i store deler av Europa og mange sverger til solsikre destinasjoner som Kanariøyene. Gran Canaria er den største av alle i denne øygruppen og kan levere mange flotte opplevelser for reiseglade. Her er noen av de beste jeg mener du bør få med deg.


1.

- Puerto de Mogán -

//

Denne sjarmerende og vakre lille fiskerlandsbyen er et must og minner litt om et Venezia i miniatyr. Et must vil jeg si og bildene sier vel sitt?

$: Gratis opplevelse2.

- Toppen av Gran Canaria -

Er du glad i fotturer eller bare det å nyte en fantastisk utsikt bør du vurdere en topptur til Gran Canaria sitt tak. Roque Nuble er et landemerke 1813 m over havet og et høydepunkt som er lett å nå for de fleste. En fottur på ca. 30-40 min i bratt og steinete terreng må til, men når du ankommer denne gigantiske steinen kan jeg love deg at det er verdt det.

$: Gratis opplevelse3.

- Palmitos Park -

Denne flotte dyreparken er en av de mest populære attraksjonene på øyen og det er ikke helt uten grunn. Parken ligger litt i høyden av en dal i nærheten av Maspalomas og her kan du vandre blant mange forskjellige dyrearter og planter. Noen av dyrene går dessuten fritt rundt, noe som kan by på morsomme opplevelser.

$: Rundt 260 NOK for 1 voksen4.

- Sol og strandliv -

//

Kanskje en selvfølge for de fleste og hovedgrunnen til at mange besøker denne solsikre destinasjonen. De beste strendene etter min mening er rett utenfor Puerto Rico og i nærheten av Arguineguin. Sistnevnte har finkornet hvit sand importert fra Karibien. I tillegg kan du ta en spasertur rundt den hjerteformede øya.

$ Gratis opplevelse (bortsett fra solsenger)


// AnfidelMar

// Playa de Amadores


5.

- Hotellvandring -

//

Gran Canaria kan by på en rekke ulike hoteller, men noen skiller seg litt ekstra ut. Temahotellet Lopesan Baobab har et enestående design inspirert av Afrika og Lopesan Costa Meloneras kan by på klassisk luksus og et gigantisk og flott infinity pool. Om du ikke velger å bo her er det vel verdt å ta turen innom bare for å se. Andre luksuriøse hoteller du kan sjekke ut er: Lopesan Villa del Conde & Thalasso Spa, Riu Palace Meloneras, Sheraton Salobre Golf og Bohemia Suites & Spa.

$ Gratis opplevelse

// Lopesan Costa Meloneras & Corallium Spa ****

// Lopesan Baobab Resort *****

Jeg har fått oppleve å bo på dette hotellet og det er like fantastisk som på bildene. Det beste med hotellet er egentlig hvor flott det ser ut overalt. Derfor vil jeg anbefale et besøk fremfor å bruke mye penger på å bo her.


6.

- Boulevard el Faro -

//

Ved strandpromenaden i eksklusive Meloneras kan du spise et deilig måltid eller shoppe i de mange butikkene som ligger langs gaten. I enden finne du fyrtårnet og starten av Maspalomas sanddynene. Om du liker sushi eller mexikansk mat anbefaler jeg fusion restauranten SushiMex på det varmeste. Hvis ikke er det mange andre restauranter å velge mellom.

$ Gratis opplevelse om du ikke shopper/spiser7.

- Kino under stjernehimmelen -

//

Moonlight Cinema i Meloneras er den eneste utendørskinoen som holder åpent hele året i Europa Du finner deg godt til rette i skinnsofa og kan bestille drikke, mat og snacks ved å tenne en lampe. Skulle det bli litt kjølig får du et teppe du kan pakke deg inn i. En minneverdig opplevelse.

$ Ca 130 NOK for kinobillett8.

- Roadtrip med leiebil -

//

Gran Kanaria er så mye mer enn palmer, sjø og sand. Jeg anbefaler virkelig å leie en bil og utforske innlandet også. Det er dessverre svingete, smale veier men du får oppleve hele 4 ulike klimasoner. Drar du hit i jan/feb kan du oppleve den fantastiske blomstringen også. Langs sørkysten er det motorvei og det tar f.eks ikke lang tid å kjøre til storbyen Las Palmas uansett hvor du er i nærheten av motorveien. Stikk også innom ett varehus og shop masse snacks som du ikke finner i de kjedelige matbutikkene hjemme. Utvalget er enormt og du får garantert mer for pengene.

$ Leiebil er billig, hvertfall om du booker på forhånd. (Betalte under 200 NOK pr dag + drivstoff)


Likes

Comments

SusieQ
SusieQ,
Så fin guide 😊 Likte godt at du tok med opplevelser som er gratis også 😊
nouw.com/susieq
outsideofficehours
outsideofficehours,
Tusen takk 😊 ja det er veldig greit at ikke alt koster noe !
nouw.com/outsideofficehours
hannagothberg
hannagothberg,
Önskar dig en superhärlig kväll ♡ KRAMIS fina du!
nouw.com/hannagothberg
outsideofficehours
outsideofficehours,
Takk det samme 😊
nouw.com/outsideofficehours
hundemamma
hundemamma,
Så herlig innlegg 😊 Veldig gode tips!
nouw.com/hundemamma
outsideofficehours
outsideofficehours,
tonevinningland
tonevinningland,
Gran Canaria har eg aldri vært men har veldig lyst nå 😉
nouw.com/tonevinningland
outsideofficehours
outsideofficehours,
Åja, da bør du absolutt vurdere å ta en tur 😀
nouw.com/outsideofficehours
tonevinningland
tonevinningland,
I will .... someday in the future 😉
nouw.com/tonevinningland
INSTAGRAM @outsideofficehours
FOOD
TRAVEL
MOST READ