Hej bloggen
Nu har det gått ett tag sedan jag skrev på min blogg.
Jag har lite att skriva😊. Det är till en början snart dags att besöka Göteborgsoperan för första gången för att se Phantom of the opera, sedan fyller man snart 27 år, till sommaren så ska man ner till Skåne , närmare bestämt Helsingborg där jag och min tjej ska fira våran 3 års dag och övernatta en natt , vi ska dessutom bila ner till Helsingborg så det ska bli spännande 👍

Jag hoppas att ni mår bra och är rädda om varandra

Kärlek och varma kramar 😊

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej bloggen.

Detta blir ju min första blogg för detta året😊,jag får då säga och önska alla en god fortsättning på detta året som nyss har börjat😊, åren inväntas med nya händelser och förväntningar.

Nu har det spridits glädje då efter en tid som arbetslös och haft ett missnöje samt legat i med att kunna hitta ett jobb så snabbt som det bara går så har det äntligen givit ett resultat😃.

Tidigare idag så blev jag väldigt lycklig då ett hopp om ett jobb på en kyrkogård i Göteborg kan slå in🍾, ett jobb som jag har praktiserat inom under en sommartid under en eftergymnasial trädgårds utbildning.
Då jag inte fick vara kvar där så blev jag lite besviken men förstog att jag var helt ny inom branschen men har nu sedan dess utvecklats och fått känna på yrket och är redo för ett andra försök.
Dessutom har jag fått iväg jobbsökningar till många andra olika jobb som man väntar svar
Ifrån👍😊.
Men just det om denna trädgårdstjänsten gällde att jag ska på anställningsintervju på fredag och tänkte äntligen ett steg närmare en extra chans att få visa vad jag kan och att det förhoppningvis ger goda resultat med framgång och nöjda arbetskamrater.

Ett annat jobb jag är rätt nära inpå är jobbet på Volvo Cars som truckförare , vilket skulle göra mig väldigt glad om jag fick då jag har hört mycket positivt från personer som tidigare har jobbat där👍😊, därav några av mina 3 storebröder 😊.

Men men nu ska jag inte dra ut på detta mera , blev en väldigt lång text här märkte jag 😂😄

Ni får ha det och hoppas att ni finner mina inlägg intressanta 👍

Tack alla som läser 😊

Kramar

Likes

Comments

Hej bloggen

Idag ville jag skriva lite om Frölunda mitt hockey lag i hjärtat och deras nya spelare som har kommit in i laget .
Den första är jan Mursák en slovensk back som har haft problem med handleden nu innan han blev klar för Göteborgslaget, men ska nu vara fullt frisk för att återigen kunna spela hockey.

Enligt Frölunda ska han vara spelklar och spelar nu på torsdag bort mot Jönköpings laget HV71. Ett spännande moment att se hur han inleder och hur han presenterar sig i sin debut.

Den andra som har presenterats och kommer att ersätta en skadad och valde att avsluta sin karriär som hockey proffs för sitt knä problem fen NHL draftade Mike weber som fort blev populär och visade sig som en mycket betydelsefull spelare för Frölunda men fick nu avsluta efter en kort tid i Göteborg.
Ersättaren som även han kommer från NHL har spelat i bland annat Calgary flames och Dallas stars är den stora Adam Pardy , hela 193 cm och 103 kilo tunge backen , ett oerhört bra engagemang av Frölunda, mycket bra fynd på marknaden, men denna jätten kommer det att dröja ett par veckor innan han kommer till spel.

Förhoppningsvis ser vi en förändring i kommande matcher.

Nuvarande placering nr: 3
Tack för er uppmärksamhet

All kärlek till er Frölundaiter och andra som läser detta

Ha det göttLikes

Comments

Tjenixen!!

Äntligen är 2018 här med nya möjligheter och händelser.
Jag hoppas att ni alla läsare kommer att få ett underbart 2018 då ni möjligtvis finnes kärleken , ett nytt jobb eller någon annan framgång.

Tack 2017 och hej 2018

Tack och mosh ;)

Likes

Comments

Hej bloggen

Snart är det nytt år. Tiden har gått oändligt fort och 2018 är snart här. Tankarna fylls och man är så intresserad av vad som kommer att ske.

Men nog om det detta ska handla om något helt annat, dvs SAKNAD.

Det kan vara bland den nyttigaste känslan vi känner , tillexempel man bor ihop och träffas varje dag och man kanske vill komma iväg bort från varandra ett tag vilket ibland kan vara mycket skönt sedan när man väl är tillbaka hos den man bor med kan det vara mycket trevligare att träffas , kanske har mycket att prata om man har hunnit sakna personen , det är kan man säga viktigt och nyttigt för oss alla.

Som tillexempel min flickvän är hos sina morföräldrar ner i Karlskrona och åker själv med sin mamma och lillebror, jätte bra att kunna variera och göra saker med sin familj och träffas.

Egentligen om man tänker efter så är saknad en bra sak även om det låter så sorgligt och jobbigt.

Det kan möjligtvis skapa frihet hos båda individerna.

Detta blev en del text men jag hoppas att ni håller med om vad jag har skrivit för det är vad jag tror och känner att vad saknaden innebär och vad det har för en betydande roll för oss människor och hur det påverkar oss.

Tack för mig alla bloggare och läsareLikes

Comments

Hej bloggen!!

Imorgon är det julafton och det är då man sa att Jesus föddes, den stora dagen för alla små då man i väntan på tomten samlar familj och personer man verkligen bryr sig om.
Men ändå är det inte så att julen är barnens högtid då för att dom i väntan på att få sina julklappar och se Kalle anka som är en tradition under julen.

Julmaten står på bordet och en julgran så grön och klädd.

Ja julen måste ändå vara en högtid för alla inte bara för dom små.

Man firar ju julafton för att det är Jesus födelse detta är en religiös dag för oss svenskar samt för andra av jordens länder.

Hoppas ni alla ska få en god jul och tar väl hand om varandra.

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!!

Likes

Comments

Hej bloggen

Idag ville jag skriva om våra två hundar som jag älskar så jätte mycket.

Den ena har jag känt i snart 3 år, en chihuahua Pigknese tik som är mer än underbar , sedan första gången jag träffade min flickvän hade hon med sig sin tik som direkt gick fram och hälsade på mig.
Hon verkade så lugn och självsäker hund även om det var första gången hon träffade mig.

Den andra hunden kom in i mitt liv för 1 1/2 år sedan en papillon hane som heter Zizou , han var 9 månader när han kom till oss, därifrån har vi jobbat hårt med honom då han var osäker och rädd, värst var vid hundmöten. Nu har han blivit en mycket mer stabilare och en lugnare hund.

Att ha hundar är ett stort jobb och stort ansvar det är nästan som att ta hand om ett barn.


Likes

Comments

Hej bloggen

Här sitter man i soffan hemma och har stor längtan i bröstet tills fotbollen drar igång igen , då vi fått en ny tränare och nyförvärv som presenteras så längtar man ännu mera.

Poya ashbaghi 32 år som kommer från superetta klubben Gefle som dessutom har lockat med sig två av gefles stjärn talanger, samt back talangen starfelt från Brommapojkarna.

Ett förhoppningsfullt 2018 kommer inom kort att dra igång och att man får se ett IFK som spelar bättre än säsongen innan, man slutade ju på en 10:e placering och det har varit det sämsta resultatet så länge jag har varit Ifkare, märkte därmed att laget la av långt innan säsongens slut då man förlorade mot lag där man borde ha vunnit och man slarvade för mycket.

0-3 sista machen på hemma plan mot GIF Sundsvall det var droppen och blåvitt avslutade säsongen lågt, det blåvitt behövde var att helt och hållet börja om och få en nystart både i styrelsen och i truppen.

Blåvitt har verkligen börjat om , ny sport chef , tränare och nya spelare.

Detta blev en väldigt lång text så hoppas att. I orkar läsa.

Tack och hej alla kära läsare

Likes

Comments

Hej bloggen och alla läsare!

Jag ska berätta lite för er om min uppväxt och tiden från när jag var liten.
Från början visste jag ingenting om vad har har hänt har först vid senare tillfällen fått reda på mycket saker, då jag kom till världen började det med andningsproblem och blev ligga de med slangar och respirator.

Senare har jag haft det rätt tufft då jag som barn fick flytta till ett fosterhem , det började jobbigt då jag fick bo i cirka 5 stycken olika hem innan socialen tog ett beslut och hittade det rätta hemmet för mig.
Jag är evigt tacksam för detta liv och den uppväxt jag har fått då jag har gått klart skola och fick ta studenten, körkort och lärt mig mycket mer under livets gång.

Vid 6 års åldern då jag började förskolan fick jag flytta till den nya familjen som socialen hade beslutat att placera mig hos.
Mamma jobbade just på den förskola där jag gick och fick vara kvar och sedan åka hem med henne.

Jag fick med detta 3 äldre bröder och 1 äldre syster.

Det kanske blev en del text detta så hoppas att ni orkar läsa allt

Kram och varma hälsningar till alla läsare

Likes

Comments

Hej bloggen!
Ska berätta för er om den största känslan som kan innehålla alla olika känslor, det sägs ju också alltid att det finns en för alla , när jag var yngre så trodde jag inte på det så grovt som jag gör nu när jag blivit äldre.
KÄRLEK!!

Kärleken har så många gränser.
Jag har funnit kärleken , känner stor lycka och glädje.Allt som kärleken måste byggas på är Respekt och tillit.

När man är riktigt kär så känner man det i hela kroppen , man har svårt att koncentrera sig på saker, man dagdrömmer, känner sig tom när partnern inte är i närheten.

Jag vet att det är olika hur man ser på kärleken det är många som dessutom missbrukar den, använder den till fel saker som inte är bra.

Kärleken övervinner allt.


Bild 1: min fästmö och våran söta Zizou

Bild 2: jag och min fästmö

Likes

Comments