På med stråhatten...

En stråhat er skøn, til både cykeltur og lange gåture på landet, i byen og ved vandet.

Fordelen ved en stråhat er, at den udover at beskytte dig mod solen, er så luftig og let, at selv dig, der normalt ikke bruger hat, vil føle dig godt tilpas med en stråhat.

Stråhatten er i gang med et comeback. De seneste sæsoner har man i gade og badebys billedet, kunnet se et stigende antal mænd og kvinder med stråhat.

En del af inspirationen kommer fra syden, hvor alle de gamle mænd der sidder i skyggen og ser på alle os turister, altid har haft en stråhat på.

Vi danskere har taget stilen til os og i starten medbragte vi hattene fra syden, nu kan du få dem i flere butikker og på markeder herhjemme.

Jeg samler selv på stråhatte, til vores sommerhus. De hænger på knagerne rundt omkring i huset, så vores gæster kan tage en på, når de besøger os.

Stråhatte skaber en skøn sommer-stemning i boligen, når de ikke bliver brugt, men bare hænger der på knagerækkerne...


Synes godt om

Kommentarer

tinegudiksen10220128,
Jeg har også 2 fine strå hatte her i sommerhuset... det hører ligesom til, syntes jeg.. ellers at spadsere på stranden i skoven eller i byen med den på..
OurWork
OurWork,
Ja, de kan altså noget. Bliver også så glad når jeg ser folk på stranden med stråhatte, de får straks en til at smile. Der går lidt badehotellet i den og hvem elsker ikke det💙
nouw.com/ourwork