Italien mit andet land

I år må vi kun drømme om Italien, ikke besøge det. Det er underligt, men vi bliver nød til, at vende det om, nu har vi noget, at glæde os til, når vi kan komme afsted igen.

Jeg kommer til at savne alt den inspiration, som vi altid har med hjem i bagagen, om så det er mad, kultur eller tøj.

I min familie har Italien, altid været vores fortrukne land. Det vi har følt os hjemme i og hvor vi bedst kan lide at være.

Det vi elsker ved landet, ud over Italienerne selv, er deres smukke byer. Vi har oplevet bryllupper, operasang ud af vinduerne i en gade i Arezzo og vi nyder, at se deres smukke kirker og pladser.

For ikke at tale om deres skønne mad, og deres markeder med friske råvare. Her kan vi gå i timer og finde alt hvad hjertet begærer.

Vi kommer også til at savne deres tøjmarkeder, her er noget af mit yndlings tøj fundet, det der er købt i Italien, er Syet til kvinder der godt må have former.

Jeg sidder og bliver helt nostalgisk, når jeg skriver dette indlæg. Tænk på det, at savne noget, det gør bare, at man værdsætter det mere, når det igen, kan lade sig gøre.

God sommerferie når du kommer der til og nyd vores skønne Danmark, vi har selv et fantastisk land og nogen savner også os...

Synes godt om

Kommentarer

rejseguideafguld
rejseguideafguld,
Italien er virkelig også bare skønt🇮🇹
nouw.com/rejseguideafguld
OurWork
OurWork,
Vi må savne det i år og nyde vores eget skønne land🧡god ferie...
nouw.com/ourwork
rejseguideafguld
rejseguideafguld,
Ja fuldstændig enig! god ferie til dig også 🇩🇰
nouw.com/rejseguideafguld
Diana
,
jeg er en Frankrig fan, men når jeg læser dit oplæg om Italie kan jeg se at det måske er en muglighed i fremtiden ☀️ Men i år bliver det Bornholm 🇩🇰🛳
OurWork
OurWork,
Bornholm er vidunderlig. God ferie🧡
nouw.com/ourwork
OurWork
OurWork,
Jeg var i 15 år i Frankrig efter gamle ting til butikken, flere gange om året, så jeg elsker også Frankrig.
Men Italien er det land, der inspirer mig mest og hvor jeg føler mig hjemme, når vi besøger det
🧡
nouw.com/ourwork