5 tips til din indretnings stil

Sådan her så mit showroom og kontor ud for 5 år siden, vi var lige flyttet ind i disse lokaler, efter at have solgt vores butik fra på Egholm.

Jeg synes det er sjovt, at se hvordan stilen skifter.

Boligindretning følger tit med tøj-moden, hvis den skifter til organic og personlig stil, så passer det som reglen med hvad bolig stilen også gør.


  1. Find din egen personlige indretningsstil Indret efter den stil dit hus er bygget i. Det er en proces og at få skabt en personlig og harmonisk stil. Start med at lave et moodboard over det rum der skal indrettes i. Skab ideer ved at se i blade og på Pinterest. Lad familien være med ind over, med ønsker, ideer og lign.

  2. Find kunst og personlige ting, der gør dig glad, til dine vægge Giv dine rum personlighed, ved at skabe dit eget univers på væggene. Det kan være rejse minder, ting du har fundet i en skøn farve, evt. et litografi eller en museums plakat, sæt flere ting sammen. Hele hjem med familie billeder, er lidt kedelige, en væg er nok, det bliver hurtigt det samme. Så kast dig ud i, at skabe et personligt hjem.

  3. Giv dine vægge en farve, eller et farvet møbel Det er moderne at male farver på væggen igen, det kan være hele rummet eller bare en væg. Vælg farver der komplementerer dine ting, som du hænger på væggen. Lav evt. en museums væg, som er en væg fyldt fra gulv til loft med tegninger, kunst og andre kreative indslag – men husk at skab en rolig stemning. Man skal ikke gå amok i farver, alt skal være i balance for at få et roligt udtryk. Jeg har ikke selv farver på væggen, men flere af mine møbler har en farve.

  4. Vælg lette møbler til dine rum Gå ikke på kompromis med dine møbler, vælg en sofa der er smuk til rummet og god at sidde i, ikke kun det ene. Tænk i gulvarealer, lad der være luft. Prøv om du ikke kan stille nogen af møblerne ud i rummet, det giver en luftighed og gør rummet harmonisk, istedet for alt står op af væggen.

  5. Begræns materiale valg Vælg samme gulv i dine rum, altså samme fliser igennem huset eller trægulve. Gulv, vægge og lofter er det vigtigste, du kan købe nok så mange lækre møbler og ting, men er grund ideen ikke på plads, bliver det aldrig rigtig godt. Det samme gælder armaturer på dine badeværeler, i bryggerset og i køkkenet, vælg det samme mærke og stil...

Synes godt om

Kommentarer

IP: 2a01:4f9:4a:2730::2