Inom handel är det viktigt att man tänker på sina arbetsställningar så man inte belastar kroppen fel. Det finns många tunga moment inom branschen inte minst om man jobbar på ett lager. Då är det extra viktigt att man använder hjälpmedel för tunga lyft så man skyddar sig mot arbetsskador. Här är några exempel på hjälpmedel vid orderplock.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! Som ni tidigare läst har vi varit på Ullared då vi har lyssnat på en föreläsning och shoppat. Jag blev väldigt nöjd med mina köp. Innan det var dags att börja shoppa så stötte jag och några från klassen på Morgan. Denna dag har varit väldigt lyckad!

// Sara

Likes

Comments

Dagens bästa köp eller vad sägs som Morgans partysnacks, detta för enbart 9 kr.

/ Adrian

Likes

Comments

Idag har vi varit på Ullared och det var kul, det var rätt många folk men det var väldigt mycket varor. Ullared är mycket billigt och då blir det att pengarna brinner i fickan. Först på dagen var vi på en liten föreläsning och det fick oss att öppna ögon. Som till exempel när det var som mest folk så var kön 1,4 km lång, och de sålde över miljarder kr och det är inte lite det. Jag är väldigt nöjd med dagen och vill gärna hit igen 👌🏽😊

Likes

Comments

Idag är vi på studiebesök på gekås i Ullared! Nu har vi precis kommit fram och vi blir bjudna på fika innan vi ska få lyssna på en föreläsning. Efter föreläsningen är det lite shopping som häller! 👌🏻// Linnea


Likes

Comments

Mitt sovrum är i dagsläget under konstruktion och detta skyltfönster från Edvins Corner i Skövde fann jag vara väldigt inspirerande gällande inredning. Gillar de ljusa färgerna och detaljerna, enligt mig är detaljer det viktigaste i sovrummet, det ger hela rummet en slags personlighet.
Gillas starkt!!

// Stina

Likes

Comments

Nu är vi mitt i stormen. Det är nu det sista som är värst, det är nu allt plugg kommer och alla lärare lär ut det sista och såklart blir det prov eller en stor inlämning det också. Trist... 

Men det goda är att vi ska åka till Gekås Ullared och det ska bli väldigt spännande att få komma dit och se lite hur deras personal jobbar osv. Vi åker imorgon väldigt tidigt så vi är där så tidigt så möjligt och se lite vad de säljer. Sedan så har man ungefär en halvmiljon frågor man vill ställa. Jag hoppas att dagen i morgon kommer att se bra ut! 😊//// Philip 

Likes

Comments

​Just nu sitter vi i klassen och förbereder oss med en liten uppgift inför torsdagens resa till Gekås i Ullared. Jag har precis skrivit klart min inköpslista och sitter just nu och kollar igenom deras hemsida lite.. Tror att detta kommer bli en toppenresa med mycket shopping och en rolig, samt lärorik, föreläsning. 

// Stina

Likes

Comments

Var på Ica kvantum precis och det märks att sommaren och grillsäsongen är på gång! Ett stort bord mitt i gången med massa gott man kan ha på grillen!
Såå sugen blir man! Det kan man kalla merförsäljning på hög nivå! // Linnea


Likes

Comments

Hejsan!

Här om dagen så var det alltså då valborg. Jag var i stan och firade valborg med min flickvän. Först så regnade mycket men sedan när de tände brasan så öppnade himlen sig och det blev sol. Vi tyckte det var jätte fint och vi ska gå nästa år igen och hoppas det full sol då!

Varför firar man valborg?

Jo, det är för att hälsa våren välkommen, även fast den har redan kommit men ändå. Man firar att det är snart sommartider osv. Till exempel att blommorna har kommit och att det gröna är här. Så firandet var väldigt mysigt. 😊 /// Philip.

Likes

Comments