Header

everyday

Satt och drömde mig tillbaka till skidparadiset Stryn, där jag och min pappa spenderade midsommar för ett par år sedan. Japp, vi varvade skidåkning med att bättra på brännan i sommarsolen. Helt underbart! Fick sådan skidabstinens att jag bokade en resa till Kittelfjäll för mig och pappa, och gav honom det som en födelsedagspresent. Snacka om att slå två flugor i en smäll, göra pappa glad samtidigt som jag får stilla mitt begär! Då får jag också chansen att provåka min nya utrustning där den är som bäst, i djupsnö mitt ute på fjället!

Obeskrivligt vackert!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

businesstalk, everyday, träning

Välkommen till nya Crossfit Östersund! En vecka senare, och boxen är som ny! Vi kunde inte vara nöjdare! Själva renoveringen är klar, men det är fortfarande små seraljer och lite "piff" som saknas. Vi vill återigen passa på att tacka alla som har hjälpt oss under veckan, utan er skulle det aldrig ha blivit så bra! Tack!!

Igår hade vi som sagt öppning för medlemmarna, och de verkar precis lika taggade och nöjda som vi är. Det var underbart ett se alla glada miner och hur de krigade sig igenom gårdagens grispass! Nu kör vi!


Likes

Comments

businesstalk, everyday, träning


Ja, boxen får sig verkligen en total makeover! Vi har slagit ihop rummen för att få en större öppen träningsyta, och stället känns så gott som dubbelt så stort som innan! Väggarna blir vita plus att vi har adderat mörkgråa detaljer för en mer "rå" känsla, precis som ett Crossfitgym ska vara! Följ renoveringen på vår Instaram @crossfitostersund


Likes

Comments

everyday


Godmorgon! Jag har hunnit avverka ett 3D-pass på hemmaplan (läs mer om 3D här!) och nu har jag precis fått i mig frukosten ovan. Detta har gått och blivit en riktig favorit! Föredrar att göra min egen yoghurt/smoothie/bowl, och på så sätt kunna byta ut alla tillsatser mot en massa nyttigheter! Just denna är gjord på fryst banan, frysta blåbär, krossade linfrön, mandelmjölk, acaipulver och en liten dutt naturell yoghurt för extra krämigt. Och ingen frukost utan kaffe! Har alltid druckit mitt kaffe svart, men sedan jag upptäckte soyamjölk är jag beroende!

Idag väntar först och främst jobb på Törners, och ikväll fortsätter vi med renoveringen. Väggarna vi skulle riva är nere och spacklet är på, så nu är det målning som gäller. Vill passa på att tacka alla som hjälper oss! Guld värt!

Ha en fin dag!

Likes

Comments

businesstalk, everyday

Lite blandade bilder från min helg. Som sagt startade vi helgen med en fantastiskt rolig workshop, men jag har även hunnit med att käka lyxfrulle, avverkat en beställning av baseballtröjor och ett sista grispass på den "gamla boxen."

"2011-2017"

20 thrusters med KB

100 DU´s

10 cleans med KB

100 burpees (!!)

20 sumo deadlift high pull med en KB

100 DU´s

10 push jerks med KB

17 manmakers

Om det var jobbigt? Svar: JA! Shoulderbuuuuuuurn!

Sist men inte minst har vi ju dragit igång renoveringen också! Sooo exciting!Har också fått hem my new babies! Väger så gott som ingenting, men är ändå feta som fan. Tidigare har jag helst hållit mig i närheten av pisten (framförallt liften haha), men pappa har nu införskaffat mig värsta topptursutrustningen. Nu har jag inget annat val än att traska upp!


Likes

Comments

everyday, träning

Ännu en workshop är avklarad, och shit vad roligt det är! Att få se en sådan utveckling från en dag till en annan, samt att med endast små hjälpmedel få folk att nå den där "aha-upplevelsen" ni vet? Det kan vara bland det mäktigaste som finns.

Fan vad ni är grymma!

Likes

Comments

businesstalk, everyday, träning

...and den bästa födelsedagspresenten ever! Onsdagen den 18 januari 2017, dagen då jag fyllde 19 år och officiellt blev gymägare! Yes, köpet av Crossfit Östersund är nu slutfört! Kunde min födelsedag bli bättre än såhär? Knappast!

Dagen har hittills bestått av jobb samt ett redigt födelsedagspass på boxen. Testa detta vet jag!

På tid:

21-15-9

HSPU + pull ups

Direkt på...

21-15-9

Cal cykel (airdyne) + TTB

Och direkt efter det...

21-15-9

Cal rodd + burpees


Har ni smakat detta? Sharon (tror jag att det heter...?) med mandelsmör? Sjukt bra kombo. Tips tips!

Likes

Comments

businesstalk, everyday, träning

Heeej!

Den nya loggan är nu klar! Väldigt "clean" och stilren, vilket jag älskar! Vad sägs?


Just det!

Ni som är intresserade av hopprep från RPM, en ny order är nu på väg! Denna gång med hopprep som man själv kan justera längden på, så mycket smidigare! De kommer finnas i rosa och grått med Training & Events logga på handtagen. Yäääy!

Likes

Comments

businesstalk, everyday

It´s time för en liten blogg & snack-paus i planerandet. Med endast en vecka kvar tills renoveringen drar igång, och två(!!) veckor kvar till nyöppning av hela placet, är "att göra-listan" fylld till bredden. Inhandlande av ny inredning kan vi dock bocka av från listan. Gårdagen spenderade vi alltså i Sundsvall, närmare bestämt på Ikea. Nya soffor, hyllor och lite annat smått och gott fick följa med oss hem.

Idag väntar bland annat jobb med den nya hemsidan, finslipande av schemat, beställning av golv till lokalen och även planerande av helgen som kommer, då det är dags för workshop igen. Sex av sex platser är bokade! Så kul!

Just det, den 4:e februari kör vi en nyöppning för allmänheten på boxen. Vi kommer ha supererbjudanden på medlemsskap, tävlingar och försäljning av kosttillskott från Training & Events. Mer information om tider kommer under veckan. Hoppas att vi ses där!


Caramel cashew från Barebells. TO . DIE . FOR !!

Likes

Comments

everyday

Återupplivar minnen från Bali med en acaibowl till frukost. Bara värmen som saknas...

Likes

Comments

VIDEOBLOGG
Oliver Zakrisson