Nohr og Loui's Garderobe: Inspiration Forårs styles!

Inspiration børnetøj

Indeholder affiliate links og sponsoreret indhold.

Foråret er over os og i denne sæson er der masser af lækre pastel farver. Normalt er jeg nok lidt den farveforskrækkede type, som holder mig til neutrale farver, men man kan kun blive i godt humør af at se på denne sæsons mode farver.

Jeg har sammensat et par af mine favoritsæt, som er mixet af nogle af de brands jeg ofte køber til drengene.


Marmar og Serendipity er mine basis favorit mærker. Det er dejligt blødt og super behageligt for ungerne, at have på i børnehave og vuggestue. Derudover synes jeg at, Pomp Delux har lavet en virkelig lækker forårs kollektion denne gang både til drenge og piger.

Et helt nyt brand for mig er Mainio, som er et finsk mærke. De laver altså nogle virkelig fede ting, så dem bør du tjekke ud.

Derudover, hvis man ligesom mig elsker Serendipity og Marmar's bløde basis, så kan jeg varmt anbefale Petit Piao, som laver noget rigtig blødt og fint basis tøj til billige penge. :)

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi er kæmpe fan af By Lindgrens overtøj. Vi har haft deres termotøj og regntøj de sidste 2 år.

I deres SS20 kollektion har de valgt nogle super fine pastelfarver og drengene har fået et sæt hver i mintgrøn.

Årsagen til at vi er blevet ved med at vende tilbage til By Lindgren, når vi skal købe overtøj er kvaliteten.

Jeg synes det er af rigtig god kvalitet og termotøjet er meget blødt, men samtidig slidstærkt. Derudover er der mange fine detaljer.

Der hvor de virkelig skiller sig ud er på deres regntøj. Det er let og smørblødt. På trods af at det er lavet af 100 % polyester. Det minder ikke om noget andet regntøj man kender. Man kan bruge det som en almindelig overgangs jakke, fordi den ikke har et plastiklook, som en alm. regnjakke.

Sponsoreret - Termotøjet fra SS20 kollektionen er en gave fra By Lindgren.

I denne sæson har Loui en regnjakke fra Mikk-line ene og alene af den grund, at jeg gerne vil støtte op om et fantastisk tiltag de har lavet. De har fremstillet deres første kollektion af regntøj, som er lavet af genbrugsmateriale. Til at fremstille en regnjakke har de genanvendt ca. 22 plastik flasker. Der er altså sejt gået. 😊

Jeg håber du fandt lidt inspiration til foråret.

Jeg er altid på jagt efter nyt og spændende inspiration , så hvilke brands er dine favoritter til drenge?

//Mie

#bestofnouw #kidsclothing #kidsinspiration #kidsfashion #springfeelings #springoutfit #nordickblogger

  • 820 visninger

Synes godt om

Kommentarer

Anne,

Wow nogle smarte drenge 😊

littlehappy.dk/drikkedunk-blaa-glimmer-300