Header

Contains affiliate links Inspiration børneværelse - Petit By V , DIY projekter, Indretning og styling tips

Nohr har ikke ville sove i sin seng i et stykke tid, men elsker til gengæld at lege hule og vil gerne sove derinde. Så efter at have bygget et utal af huler hver aften det sidste stykke tid, har hans værelse nu fået en lille makeover og tremmesengen er blevet byttet ud med en husseng og hulestemning.

Resultatet er blevet vildt godt og vi har en meget glad dreng, som synes det er mega sejt at sove i et stort ”telt” hver nat.

Jeg synes at den mørke Sengehimmel giver en rigtig hyggelig stemning og passer godt ind på et drengeværelse.


Sengetøjet med kroner og krone uroen er det nye design fra Petit By V

og Den fine Blomster legemadras i velour - Misio0 er fra Bekko.

Nohr har altid været vild med traktorer, så derfor er det fine traktorspejl med hans navn i et stort hit.

Hvis du ikke kender mærket UP WARSAW, så skulle du tage og besøge deres instagram. De laver de fineste træhylder. Jeg var så heldig, at stå ved siden af dem på en messe i Paris og forelskede mig straks i deres flyver hylde.

Træfigurerne er fra Lucie Kaas og Kay Bojesen, Kanin, Bjørn og Abe.

DIY GUIDE:

Sengen er lavet ud af 45 x 45 mm regaler de kan købes hos de fleste trælaster. Husk at købe dem, som er høvlet på alle fire sider.

Vores er lavet så en 90 cm. Madras passer i bredden, men så er den skåret til i længden, da den kun er 140 lang i indvendige mål.

På tegningen kan du se de forskellige længder på reglarne. Sengen er relativ nem at lave. Den største udfordring er, at få skåret brædderne til taget i smig. :)

Den lille træhylde ved siden af sengen er kombineret hylde og et lille legebord. Det er en fyrtræs hylde, som er skåret til i de mål vi gerne vil have.

Derefter har den fået en gang grå træolie fra junckers bordplade olie i farven drivtømmer grå.

Hyldebærrene er lavet ud af to stykker læderrem, hvor man laver hul til skruerne i de to ender og når man sætter hylden i spænd i remmene, så hæftes de fast i bunden af hylden med en sømpistol.

Den sorte sparegris er fra PlanToys

Kaninlampen og æskerne er af mærket Alice and fox og fra Jollyroom og stolen fra Sebra.

Klistermærkerne er fra svenske Stickstay , som laver de sødeste klistermærker af forskellige dyr.

Det var en lille makeover af den ene side af værelset - Tak fordi du læste med og skriv endelig, hvis du har spørgsmål. :)

//Mie

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Køkkeninspiration - AUBO

Træt af fedt fingre på låger og skabe?

SÅ er der godt nyt til dig, som skal have nyt køkken ellerbad.

Vi har fået en ny lågetype som er smudsafvisende og ikke nokmed det er det faktisk også muligt at fjerne små ridser med et strygejern ogfugtigt viskestykke. 😊

DET her er seriøst smart og enhver småbørn families drøm.Nem vedligeholdelse og som en ekstra bonus er det både antibakterielt og rengøringsvenligt.

De nye FENIX laminat låger har en NANO behandling, som gørat fedtede fingre ikke efterlader aftryk, samtidig med at det er utroligslidstærkt overfor ridser.

Udover at være exceptionelt nemt at vedligeholde – harlågerne en super lækker mat og silkeblød overflade, som passer perfekt ind itidens køkken trend.

Hos AUBO kan du få Fenix laminatlågerne i tre forskelligeversioner. Lågerne kommer i to farver. Mat sort og mat grå.

FENIX napoli ABS.

Klassisk og stilrent låge.

Kan laves som grebsfri med click/push eller personliggør dit køkken med lige det greb, som afspejler din stil.

Fås i grå og sort med ABS kant i samme farve.

Fenix Napoli Venezia.

Den smukke grebsfrie model med trækant.

Få i Sort og grå med enten trækant i Valnød eller Lys eg.

Fenix Napoli med trækant.

Denne låge har en fin lille faset trækant hele vejen rundt. Kan laves som grebsfri med click/push eller personliggør dit køkken med lige det greb, som afspejler din stil.

Fås i grå og sort med en trækant i enten valnød, lys eg eller sort eg.

For det ikke skal være løgn, kan man faktisk også få fenix laminat som bordplade. Den har de samme egenskaber som lågerne og findes i 6 forskellige farver.

Vil du gerne vide mere om vores Fenix laminat låger, så kan du læse mere her:

www.aubo.dk

eller kontakte os i butikken. 😊


Mie/Kenneth

Likes

Comments

Sengetøj

Our Nordic Nest er vores lille oase med alt godt og blandet inden for bolig og design.

Vi vil tage dig med på vores rejse som iværksætter familie og give dig et indblik i mange af de projekter vi har gang i.

Vi er indehavere af Aubo køkken og Bad i Valby og børneinteriør brandet Petit By V, hvorfor bolig og design er en stor del af vores hverdag og samtidig vores passion.

Bloggen er tænkt som vores sted, hvor vi kan dele vores tanker og ideer, samt mange af de spændende projekter vi får lov at være en del af i forbindelse med vores virksomheder.

Du kan forvente en masse inspiration til køkken og børneværelset med et tvist af DIY projekter fra vores hjem.

Vil du vide mere om hvem vi er? Så læs med HER


Vi vil selvfølgelig fejre åbningen af bloggen med en lille konkurrence.

Her har i muligheden for at vinde en Quooker Fusion Square og 2 x voksen sengesæt fra Petit By V

Til en samlet værdi af 13.140 kr.


Du kan vælge imellem farverne Cool Grey, Dusty Rose og Off White i sengesæt.

Quooker Fusion er den fantastiske kogende vandhane, som er et fantastisk i hverdagen, når det skal være nemt i køkkenet.

Du kan læse mere om den model du kan vinde her:

https://www.quooker.dk/dk/produkter/fusion-info


Du kan læse testen af produktet her hos testfamilien.

http://testfamilien.dk/2017/12/21/test-af-quooker/

http://testfamilien.dk/2017/12/21/test-af-voksensengetoej-fra-petit-by-v/

Hop over på instagram og deltag inden 31/12-17.

Link: https://www.instagram.com/mievalsgaard/

Velkommen til Our Nordic Nest.

Mie & Kenneth

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Our Nordic Nest er vores lille oase med alt godt og blandet indenfor bolig og design.

Vi er indehavere af Aubo køkken og Bad i Valby og børneinteriør brandet Petit By V.

Vi har gang i mange spændende projekter og det kan til tider være svært at dele den inspiration detaljeret nok over de sociale medier, så derfor har vi lavet bloggen for at kunne gå i dybden mange af vores projekter. Det vil være et mix af alt fra køkken og bad renoveringer til børneværelser og DIY projekter.

I sommeren 2016 kastede vi os for alvor ud i vores iværksætter eventyr. Kenneth havde været selvstændig et par år og haft en lille køkkenforretning, som mest handlede med erhvervskunder, men tiden var til at udvide til privatmarkedet, hvilket betød at så skulle der etableres en ny butik, som endte med at blive den her i Valby, samtidig sagde jeg mit job op efter barsel for at følge drømmen om at designe mine egne ting og blive en del af køkkenforretningen.

Lad os bare sige at starte to nye firmaer op inden for 6 mdr. samtidig med at man har en lille dreng på lidt over 1 år, hvis man ikke er blevet skilt efter det, så er der håb forude for vores Happy ever after.

Lige om lidt venter et nyt kapital, da lillebror melder sin ankomst til januar, så består vores lille familie af:

Mie 31 år - Kenneth 32 år og Nohr på 2,5 år og lillebror til januar.

Tak fordi i vil følge med og i er meget velkomne til at kontakte os med spørgsmål osv. enten her eller på ournordicnest@gmail.com

Kærlig Hilsen

Mie og Kenneth.

Likes

CommentsI august 2016 åbnede vi vores egen køkkenbutik i Valby, hvor vi designer skræddersyede køkken-, bad- og garderobeløsninger til vores kunder.

Konceptet i vores butik afviger fra en del af vores konkurrenter i markedet, da vi kan tilbyde vores kunder en samlet totalløsning, hvor vi står for hele projektet fra start til slut inkl. alle håndværksydelser. Vi har samarbejdspartnere inden for alle de håndværksmæssige faggrupper, der skal bruges til komplet renovering af køkken og bad. Vores personale er nøje udvalgt ud fra deres kompetencer og baggrund, så de ikke ”kun” bliver køkkensælgere, men i højere grad bliver en rådgiver og sparringspartner som kunden kan føle sig tryg ved igennem hele processen.

Vores målsætning for butikken er, at tilbyde kunderne rådgivning på et andet plan end de oplever i andre køkkenbutikker og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af hverken eget eller vores samarbejdspartneres arbejde i bestræbelserne på at give kunden en god oplevelse og et slutresultat, der som minimum lever op til deres forventninger.

// Kenneth og Mie – AUBO Køkken og Bad Valby

Likes

Comments

”Har du aldrig taget dig selv i at blive fascineret af at se fuglene på træk?

Jeg har altid været betaget af, hvor let og elegant flokken bevæger sig henover himlen.

Der er noget smukt og beroligende over dette scenarie, hvilket er det der inspirerede mig til at lave svaleprintet.

Det er den enkelthed og ro, som har været vigtigt for mig at udtrykke igennem designet, for hvad ellers har de små og vi selv brug for i de søde nattetimer en tryghed og ro.”

Pure & Simple Danish Design

Petit By V er et lille dansk børneinteriør brand lancerede sin første kollektion i juni 2016. Efter jeg fik Nohr steg min interesse naturligvis for børneinteriør og børnetøj.

Jeg savnede dengang et lidt større udvalg af interiør i dæmpede og neutrale farver, da jeg personligt ikke er til for meget farvelade og spræl.

Derfra udviklede ideen til Petit By V sig og jeg gik i gang med at designe den første kollektion.

Ideen var at skabe et univers som passede ind i det moderne hjem uden at tage noget fra børnene.

Udover design betyder kvalitet utrolig meget for mig og det har været en lang proces, at finde lige nøjagtig den kvalitet jeg ønskede. Det har været vigtigt at gøre tingene rigtig fra start. Både kvaliteten af bomulden, men også det økologiske aspekt er noget, der er investeret i fra start, fordi jeg synes det er vigtigt.

Derfor er Petit By V også GOTS certificeret som virksomhed i stedet for kun af benytte sig af fabrikkens GOTS certificerede bomuld.

Klik HER for at se vores sortiment.

Likes

Comments

Instagram@petitbyv
Instagram@aubovalby