Header

Vi har under veckan försökt att dokumenterat vår mat för att kunna dela med oss på vår instagram. Så kika gärna in och inspireras. Ni hittar den i i fältet bredvid <---.
Följ oss gärna för att dagligen bli inspirerade.

Vi tänkte även dela med oss av matlistan för veckan som kommer.
Vecka: 38

Måndag: Tacopaj.
Tisdag: Tacopaj.
Onsdag: Köttbullar med brunsås.
Torsdag: Kyckling, bea och sallad.
Fredag: LCHF - pizza.
Lördag: Ugnskyckling med purjolök.
Söndag: Köttfärssoppa.

Likes

Comments

Vår första vecka med LCHF har nu passerat, och vad tänker vi? Det har varit en omställning gällande vad man kan äta och inte, men det har gått väldigt bra. Vi har hittat maträtter som vi fullkomligt älskar och vi blir betydligt mättare. Därav har vi inte behövt äta en andra portion, vi har alltid klarat oss på en portion och vi är mätta ett bra tag under dagen.

Det som är lite svårt är maten när vi jobbar. Ska man ta med sig matlåda eller inte?
Så där har vi en omställning att arbeta vidare med och bli bättre på. Till veckan som kommer har vi skrivit en matlista för veckan för att eventuellt underlätta för oss. Sen får vi väl se om den följs, eller om vi tar den rätten som man känner sig sugen på.

En annan utmaning för oss är ju att vi har barn. Och hon klarar sig ju inte och ska inte äta LCHF som vi gör. Så till varje måltid kokar vi någon slags pasta eller potatis. Vilket utmanar vårat sug lite extra, men en så länge har vi klarat de. Vi måste även tänka på att Cornelia får mat regelbundet eftersom vi inte alltid är hungriga under dagen, men jag tycker att det funkar bra det också. Hon är bara under den period där hon just nu suktar oss vilket då resulterar i frustration, men vi biter ihop och står emot.

Vi väger oss varje söndag och idag var det dags för den första vägningen. Vi båda blev överraskade över resultatet.
På 1 vecka:

Magnus: - 4.9kg.
Maria: - 3.4kg.

Och jag kan säga såhär, det både syns och känns i kläderna. Kläderna är större och vi krymper *haha*.
Men det är så kul att se resultatet efter vårat kämpande.

Vill man så kan man!
Fortsätt kämpa alla där ute som kämpar.


Likes

Comments