Vill du bli en av oss och göra SWEDEN ROCK FESTIVAL 2018 till ett minnen för livet?


Vill du bli en av oss och göra SWEDEN ROCK FESTIVAL 2018 till ett minnen för livet? Då är du välkommen att skicka in din ansökan!

Vi bemannar SRFs alla scener inom dikessäkehet m.m. Du är försäkrad genom föreningen och på detta sätt skyddad. Du måste vara 18 år. Uppdraget innebär mycket jobb i ett härligt glatt gäng av medlemmar, nya härliga vänner. Vi är som en familj! Vi skapar årligen goa minne för livet under festivalen med många skratt.

Är du intresserad kontakta oss så berättar vi mer. Tveka inte att bli en av oss - ett härligt gäng blandar själar som brinner för Sveriges bästa festival - Sweden Rock Festival. Du kommer inte att ångra dig! 😉 Men vänta inte till imorgon för platserna är begränsade och intresset stort med tanke på det fantastiska startfält av band!

VÄLKOMNA!

Hemsida: Eventcrew

Gilla oss på Facebook: Eventcrew

Mailto: [email protected]

Kontakta oss genom att skicka ett mail till [email protected] för mer information.

Det är så roligt att ha börjat planera inför nästa års festival, det kommer verkligen vara något utöver det vanliga med tanke på vilka band som spelar och se till att alla medlemmar får en oförglömlig festival! Så otroligt taggad och längtar tills festivalen går av stapeln :-) Så är ni sugna så är ni välkomna att höra av er.

Kramar Mfonika <3


#srf #swedenrock #swedenrockfestival #festival #helgeåfestivalen#eventcrew#security #helgeafestivalen #kristianstad #ironmaiden#maiden #ozzy #osbourne#judaspriest #judas #helloween #stonesour#heavyload #rosetattoo #kreator#bodycount #tarja #turbonegro #vixen#prettymaids #docholliday #primordial#skindred #joelynnturner#suffocation #slade #nazareth #rottingchrist #popevil #nocturnalrites #the69eyes #thedarkelement #cyhra #bullet #bernietorme #piston #thequill #lugnet #junkyarddrive #thenewrosesthree #threedeadfingers #hårdrock #hardrock #metal #heavymetal #crew #backstage #2018 #sverige #sweden #skåne #konsert #evenemang #volentär #livenation #livemusik

Gillar

Kommentarer