Heej!

Idag var det första dagen på konståknings lägret, jag har inte åkt nu på ungefär 4 veckor😱 Det var väldigt segt men de hade jag räknat med liksom, isen var nt heller den bästa eftersom den är ny och väldigt tunn. Det var iaf roligt att äntligen komma igång, för sååå jag saknat att få börja träna med mina kompisar igen, det har varit så tråkigt att träna själv...😔 Jag blir inte motiverad att gå ut på en löprunda liksom, jag vill gärna ha med mig en kompis. En grej är också att det känns inte som att jag gör mitt bästa när jag är själv, jag blir inte dödstrött efter ett träningspass som jag kan bli när jag tränat med våran tränare eller kompisar.
Jag har iaf väldigt ont i min kropp just nu, speciellt ryggen, har inte sträckt på mig så mkt på länge och vi gjorde rygglyft på fysen så kan vara det
😊

Idag var det första gången på jättelänge jag fick träffa Filippa!!Det är en av mina bästa vänner som jag saknat så mycket, hon har varit och rest och vi har inte träffats när hon kommit hem heller så de har typ gått 3 veckor... Älskar deej Filippa😘

Nu resten av kvällen tror jag inte att jag ska göra ngt speciellt, ska nog bara chilla framför TV:n.
Men vi hörs, så ha de bra så länge!❤

XOXO //DaniellaBlog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!
Jag heter Shamiram och är 13 år. Jag är född den 18 mars 2003. Jag åker konståkning och har gjort de i snart 9år, för er som åker/vet lite om konståkning så har jag testerna 3/3. Sommarlovet är snart slut och jag ska börja första året på högstadiet alltså i 7:an. Jag är intresserad av mycket men mest konståkning och World Wrestling Entertainment som förkortas WWE och är ett underhållnings program men även en "sport". Jag har klippt mig för att jag donerade bort mitt hår till barn cancerfonden för att de ska bli en peruk till en barn. Mina favorit färger är Svart, Gult och Grönt.

Jag hoppas ni vill följa mig & Daniella så hörs vi!
XOXO //Shamiram

Likes

Comments

Hej!
Jag heter Daniella och är 13år, jag är född den 13 december 2002. Jag åker konståkning och har åkt i ungefär 8år. Till er som vet lite om hur konståkning fungerar eller går i konståkning så har jag testerna 3/3.
Efter sommarlovet ska jag börja 8:an, alltså andra året på högstadiet. Jag är inte bara intresserad av konståkning, jag gillar även att kolla på roadracing, många i min släkt/familj håller på med motorcyklar osv. vilket har lett till att jag också blivit intresserad av det. Mina favorit färger är, blå, vit, grå, svart och gammaldags rosa.
Jag hoppas ni vill följa mig & Shamiram så hörs vi!
XOXO //Daniella

Likes

Comments

Hej!
Vi är två tjejer på 13år som heter Daniella & Shamiram, vi kallas för Danii och Shamii. Vi går i konståkning och tränar nästan varje dag, på denna blogg kommer vi att publicera olika inlägg om vårat liv. Vi kommer vara aktiva minst en gång i veckan och kommer inte skriva alla inlägg tillsammans.
Hoppas ni kommer följa och läsa våran blogg:)

XOXO //Danii & Shamii

Likes

Comments