Som vi skrev i vores første indlæg, vil der komme et lille indlæg op hvor i lære os begge lidt bedre at kende, så her kommer det.

Clara er 16 år gammel, og Liv er 14. Vi bor begge i Gentofte og har i lang tid været rigtig gode veninder.
I vores fritid går vi til cheerleading, som vi bruger RIGTIG meget tid på. Vi har gået på samme hold i 2 år nu, og vi kan begge 2 rykke op på senior Elite efter sommerferien, så der krydser vi fingre.
Vi bruger også rigtig meget tid sammen og ellers bare med vores familie og venner.

Vi har begge en ekstrem stor kærlighed til Netflix og mad, så når vi er sammen, er der ingen tvivl om hvad vi skal lave.
Vi er begge kæmpe konkurrence mennesker som hader at tabe, vi har været til en del konkurrencer med cheerleading hvilket både har været i Danmark og i udlandet (Billedet oppe til venstre, er fra første år vi konkurrerede i Paris). Vi kunne begge to VILDT godt tænke os at komme til WORLDS (VM i cheerleading), det kunne være vold nice.

Efter sommerferien starter Liv i 8. klasse og Clara i 1.G.
Clara har været på efterskole før sommerferien på Gymnastikefterskolen Stevns, så hvis i har spørgsmål omkring efterskolen og kunne tænke jer at høre mere om det, er i velkommen til at skrive i kommentaren eller instagram direct.

.

Håber i kunne lide vores indlæg!

KNUS OUII
Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Jeg har ovenover samlet nogle billeder af min sommerferie.

Hey alle, Clara her!

Nu er sommerferien dsv. snart slut, og vi skal til at starte i skole igen:( Faktisk glæder jeg mig til at starte på gym. Før sommerferien gik jeg på efterskole, og det kommer til at være noget helt andet at komme tilbage den den 'normale' skolegang. Jeg glæder mig til at møde min klasse og bare generelt møde en masse nye mennesker.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg startede sommerferien ud med en tur til Aalborg, med min efterskole og en MASSE andre efterskoler. Vi var til landsstævne 2017, som var en pisse fed oplevelse. I starten af ugen var der mange der overvejede at tage hjem, og man magtede ingenting. Vi brugte alle hverdagene på at træne til opvisningerne med 6700 andre elever. Det var vildt kedeligt, og det regnede og var vold koldt de første 3 dage. Da vi kom til weekenden var det pisse fedt. Vi havde vores første opvisning fredag, og det var det bedste nogensinde. Opvisningen var sygt nice da det hele blev sat sammen, der var en masse gymnastik og sang. Der var en af lærerne fra en anden efterskole der begyndte at græde hver gang vi sang sangen "Over byen", det var mega cute. Vi lavede 3 opvisninger den weekend, og søndag gik turen hjem til sjælland, og vi skulle ALLE skilles endnu engang:((

Ugen efter fik Liv og jeg tilbudt arbejde som trænere i 4 dage, til noget aktiv sommer. Det var 4 MEGA lange dage med 40 små piger fra kl 9-15... det var lidt trættende.

Fredag d 7 tog jeg endelig på ferie til VARME ITALIEN. Vi var der i 18 dage og det var en mega god tur. Den første uge var vi på camping i en by der hedder Caorle. Det var ikke lige os, men vi var sammen med nogle andre fra min familie der har 2 små børn som ELSKEDE det. Der var pool og strand så det var sådan set fint nok. Men de huse vi boede i var ikke en succes.
Derefter kørte vi videre til Firenze, hvor vi to familier mødtes med stort set ALLE andre fra min mors familie. Vi endte med at være 36 fra familien samlet, det var MEGA hyggeligt. Vi havde lejet en hel vingård hvor der var mega meget plads, og et kæmpe poolområde.
Hvert 2. år er vi på ferie med hele familien, og indtil videre var det, det bedste sted vi har været sammen.
Derefter kørte min familie og jeg, videre til Como hvor vi var i 3 dage. Vi er i Como hvert år, så det skulle vi da selvfølgelig også i år.

Den dag vi kom hjem fra Italien skulle jeg mødes med en af mine veninder fra efterskolen, og en pige ved navn Liv, som vi mødte i NY, da vi var på studietur med vores klasse. Det var vildt hyggeligt, og nu går der først ET HELT ÅR, før Liv kommer til Danmark igen:(
Senere den dag tog jeg i sommerhus med 5 af mine veninder fra folkeskolen hvor vi var i nogle dag, VOLD hyggeligt.

Det var stort alt hvad jeg har lavet i min ferie, udover at have set en masse Netflix, og været sammen med venner og veninder!

Håber i alle har haft en fantastisk ferie!

KNUS CLARA

Likes

Comments

Hejsaaa.

Jeg har lige været i CROATIAAA! Det var sååå fedt. Altså virkelig fedt (ej det føles lidt som om jeg skriver et brev eller noget, hahah)

Men ja. Jeg var i Kroatien med min familie. Vi var der i næsten 3 uger, og det var en fantastisk tur. Vi tog afsted fredag d. 14. juli. Vi skulle op tidligt da vi fløj kl. 8:00. Vi landede i Dubrovnik i Kroatien. Så kørte vi en times-tid hen til den lejlighed vi skulle bo i. Den var satme’ en lækker lejlighed. Den lå lidt oppe ad et bjerg med en super udsigt ud over en bugt. Lejligheden havde ingen pool, men vi kunne benytte os med den strand og badebro der lå kun 30 meters gang fra vores hus. Man skulle bare lige ned af de trapper der førte ned af bjerget og ned til bugten.

Har man været i Kroatien før, ved i hvad jeg mener når jeg siger at vandet var utrolig smukt. Det var helt blåt og klart, så der brugte vi meget af vores tid.

Der var dog lige det at, der var syygt mange søpindsvin. Så det var svært at bade. Vi blev nødt til at hoppe ud fra badebroen så vi ikke rørte bunden (der var sådan 4 meter dybt, så det var intet problem) og så kunne vi svømme ud og ind derfra. Der var en lille stige op til badebroen igen, der ikke bar søpindsvin...

Yeds.. vi var ikke rigtig taget til kroatien for at hverken shoppe eller se kultur. REN BADEFERIE. Mine søskende og jeg var ude og parasaile. Altsåååå. Vi blev sat i en sele ude på en båd og blev så hevet op i en faldskærm hvor vi svævede en 10-15 meter over havet. Det var vildt grineren og kan helt sikkert anbefales hvis du kommer til det varme Kroatien.

Så kom vi til vores andet hotel – MED POOL – jaer manner…

Men altså vi badede bare hele dagen og spiste is og blev tykke. Så spillede vi ret meget kort fordi nettet var lort. Og hvem spiller ikke kort på ferier?

Men jaa, det var min ferie.

KNUS LIV

Likes

Comments

Contains affiliate links

Vi har her sammensat en af vores yndlings looks. Vi synes tit at denim og farver bliver undervurderet at have på sammen. Personligt kan vi godt selv lide, at denim bukser bliver parret sammen med en lækker farverig trøje, eller en hvid trøje med et lækkert print.
Man kan vælge at afslutte looket med et par hvide sneaks, for at gøre looket lidt mere rent, og så man får mere fokus på trøjen.
Ethvert outfit ser bedst ud med en masse smykker og accessories, og vi har her samlet nogle af vores yndlings smykker.

I KAN KLIKKE PÅ BILLEDERNE FOR DIREKTE LINK TIL HJEMMESIDER.

KNUS OUII

Likes

Comments

Heyyyy alle venner! Vi er 2 piger ved navn Clara & Liv.
Vi har valgt at lave en blog sammen, da vi begge synes det er virkelig fedt og inspirerende at blogge!
Vi er begge ret nye i det hele, så vi vil bare prøve os lidt frem... hahah

Der kommer meget snart et indlæg op hvor i kommer til at lære os mere af kende, men vi ville egentlig bare lige skrive et superkort første indlæg.

HÅBER I VIL FØLGE MED OS!
Kys.


Likes

Comments

Nouw Magazine