​Denna dag känns mycket härlig. Sitter i solen och skriver detta inlägg. Tänk att man kan göra det i Sverige nu. Sitta i solen med bara en handduk runt en. Utan att frysa. Idag har jag tränat 2 gånger, ätitgod lunch och om 1 timme ska jag möta upp vänner och gå och ta vaccination. Är sjukt nervös. Hatar sprutor och tycker det är jätte obehagligt. Men ska man till Bali i sommar, så ska man haha! Som vanligt är jag ute i sista sekund. Kommer alltså ta sista sprutan en dag innan vi åker. Framförhållningen alltså... Men ingenting att vara ledsen över. Senare idag kommer jag alltså vara ett steg närmare resan. Jag som funderade på att sälja min biljett. Men jag ska åka och de kommer bli grymt nice. Har en massa saker att se fram emot nu. Vin med vänner, dagsfester, min kompis 20 års dag. Hoppas solen lyser med närvaro under tiden. Nä nu ska jag gå och kolla om kaffet är klart.

Ha en bra eftermiddag så hörs vi senare. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

woooopido måndagen är över. Mycket skönt! Jag gick upp redan halv 5 imorse pga kunde ej sova så för mig är klockan typ 12 och de är dags att sussa sött hahah. Jag sover så sjukt bra nu för tiden. Somnar på 2 röda och vaknar upp taggad på livet!

Har tränat x 2 idag och haft en bra mat och tränings dag. Dock hungrig hela tiden och nu när jag skulle äta middag så var jag inte hungrig. Konstigt dedär.

Bali närmar sig med stormsteg (bara 5 veckor kvar nu!!!) Och jag ska imorn gå och ta vaccination, wohooooo! Eller inte är sjukt spruträdd men de ska nog gå bra!

Sov gott vänner!!!


Alltså hur inspo är inte dessa tjejer?!?! Vill va dom typ!! Sminket, håret och kläderna är så nice! Ska sminka mig som hon till höger nästa helg!

Likes

Comments

Det känns så skönt med en lugn helg. Kunna andas ut och göra precis det man känner för. Denna helg kommer jag inte planera. Kommer göra precis det jag känner för. Påbörjade även min detox idag. Känner att kroppen är i obalans och hoppas på att detta kommer hjälpa. Kommer åtminstone köra till och med onsdag nästa vecka men kan bli kortare eller senare. Tiden får utvisa. Kommer i alla falla dokumentera för er hur det känns och hur jag mår.

Lördagens planer är lika med inga. Och det är just det som känns så skönt. Jag har tränat nu på morgonen och ska nu städa rummet, plugga lite och kolla film och serier. Ikväll ska jag även gå en powerwalk och köpa torkade bananer och grönt te påväg hem. Sedan hem och äta middag framför Så mycket bättre. Livets lördag helt enkelt.

// <3

detta får mig att vilja ha sommar asap

Likes

Comments

Nu är det snart i mitten av november och 3,5 tunga vintermånader ligger framför oss. Vi har halva november, december, Januari och februari. Månader när mörkret faller klockan 3 på eftermiddagen och kyla biter i kroppen. Tåg och bussar strular och humöret blir bara sämre och sämre. Dock inte med mina tips. Här har ni mina bästa tips på ur du undviker höst och vinter depp: 

​Små delmål varje vecka. ​Ha små delmål varje vecka som du varje dag kan arbeta upp dig mot. Det kan vara i princip vad som helst. Bara fantasin sätter gränserna. Allt ifrån  att spara pengar, göra lunchlådor, plugga varje dag, träna varje dag till att prata med någon okänd människa varje dag, laga middag till familjen, lära känna en ny person i veckan. Kanske vill du öva dig på att bli mer social, ansvarsfull eller inspirerande. Nu har du chansen att försöka göra detta. Visualisera vilken annorlunda person du kommer vara i vår när solen kommer fram om du försöker följa dessa delmål. 

​Gör en make-over. ​Klipp eller färga håret. Fixa nagelförlängning eller kanske fransförlängning. Gör en spray-tan eller köp den bästa brun utan sol du kan hitta. Köp massa nytt smink och börja fixa dig skit fin varje morgon. Du kommer ialla fall må lite bättre.

* Hitta nåt som för dig är intressant och gräv in dig i det. Köp med dig snacks och varmt kaffe eller te och gå till ditt lokala bibliotek och botanisera bland böcker. Hitta något som du älskar och låna alla böcker som finns om det ämnet. Bli proffs i något du alltid drömt om. Psykologi, träning, kost, biologi, läkemedel, kärlek, kriminologi, språk. Eller varför inte låna en massa självhjälpsböcker. Jag tycker alltid de är intressanta. Låt fantasin flöda. 

*Träna, träna, träna. Jag vet att detta inte är någonting för alla men försök att röra på er någonting varje dag. En rask promenad på 30-40 minuter varje dag ger så otroligt mycket. Endorfiiiiiiner!!

*Hitta en ny favorit tv-serie. Enough said. Hitta en ny tv-serie att följa. Sök på google, imdb, bloggar etc för att hitta en ny serie. Hösten och vintern kommer gå mycket lättare med en tv-serie till hands. Tänk att sitta på tåget på väg hem en kall och mörk december dag. Du vet att middagen är klar och du har en superduper bra tv-serie som väntar på dig. Få saker slår det. 

*Planera charkkvällar med vänner. Världens mysigaste grej att göra med sina tjejkompisar eller killkompisar. Köp allt som ni ser och sitt i flera timmar och njut av maten. Rött eller vitt vin komplimenterar maten. Släng på en utekväll på det och ni får en perfekt dag.

*Läs en massa. Koka upp te och tänd ljus. Kura ihop dig i sängen med den bästa boken. En bok om sommar, resor eller kärlek ger hopp i livet. 

Detta var mina tips. Det kommer en del 2 också men vi kan börja såhär. Hoppas inte vinter känns allt för jobbig.


Likes

Comments

* Ska gå på detox (fredag, lördag, söndag) igen så jag kan känna mig fräsch efter Italien resan. Har ätit så mycket pasta, pizza och bröd för en hel livstid och det är dags för mina rutiner då jag mår som bäst. En kost utan för mycket mjölkprodukter och gluten hjälper mig samtidigt som begäret efter träning ger mig endorfiner och får mig att känna mig fräschast i världen Min kropp skriker efter nyttig mat, träningar och en paus från alkoholen.


* Fick idag ett deltidsjobb och börjar jobba redan nästa måndag. Har haft ångest under hela hösten över att jag måste börja jobba. Varje gång någon kompis berättat om sina arbetstider eller att de fick ett arbete har ångesten vällt upp som en våg över mig. Enligt mig är pengar= frihet = att ha kul (för det mesta i alla fall). Jag tycker att det är väldigt synd att vårt samhälle går ut på pengar men det är så det är. Med ett jobb har jag pengar och kan leva ett liv fri från ekonomisk ångest. Känns otroligt bra och en tyngd har lyfts från mina axlar.


* Kom precis hem från min första resa och mitt begär för att resa har vaknat. Jag tror det ligger någonting i talsättet att så fort man börjar resa blir man beroende. Har redan börjat planera kommande resor- Thailand, USA, öluff i Grekland etc. Kanske inte så nytänkande gällande resor men som ny resenär känns det på något sätt kul att kunna pricka av de kändaste resemålen, Att resa jorden runt är också en dröm. Men känner att jag vill ha rest lite först innan jag tar tag i det. Vill vara en backpacker under 3 månader och resa till alla världens hörn.


* Har en uppsatsinlämning imorgon klockan 12 och jag har inte börjat än. Känner på mig att jag inte kommer börja med den idag. Blir helt enkelt att gå upp 6 imorgon och börja skriva. Tur att jag har världens godaste kaffe maskin som ger mig bästa kaffet. Så får det blir. Gå upp 6 imorgon koka kaffe, sätta på nyhetsmorgon, tända ljus och kötta på. Mys ändå!

Likes

Comments