ja blir säkert film kväll hela natten som sagt alltid svårt att sova när det dock är jul , nyår , födelsedagen eller något annat speciellt liknande, det är som lite smått sjukt tycker jag .. nyår brukar se ut så här jag brukar gå och lägga mig innan nyår vid klockan 6-7 tiden sen sover jag tills jag ska dra ut och supa och härja som sagt annars äre väl ingen ide , vad ska man göra hela dagen om man ska hålla på att sova vakna tidigt inte ide alls , aja nu ska jag fortsätta med mitt vi får höras puss! laugh

GODJUL PÅ ER ALLA! no

 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Commentsuppesitta kväll hos mormor , som sagt och alla sitter i soffan och spelar pingo trevligt och ja myser som sagt, jag och selina härjar på datorn och äter godis och tjockar som sagt , snart kommer en design och snart fixar jag min blogg när jag kommer hem så ska vi kolla på en dator åt mig som sagt fan vad awsome, vilken jag villl ha och efter jul börjar jag lira lol igen fyfan vad awsome !

längtar som fan till luleå nu när jag ska äntligen få en ny dator när jag kommer hem och köpa en nyårs kläning som jag ska ta mig fan ha som jag älskar eller vafan den är skit snygg !

om den då finns kvar fyfan vad less jag blir om den inte finns kvar  ! ;O

puss hai!

Likes

Comments