Min vecka

Förra veckan hade vi opponering och respondering på c-uppsatsen. Det känns så skönt att vi (förhoppningsvis) har det arbetet bakom oss då den nu är inlämnad. Vi har inte fått tillbaka själva arbetet men opponeringen och responderingen gick iallafall bra! Dessa tio veckor sprang verkligen iväg och jag kan inte förstå att vi till slut fick ihop ett arbete, det kändes nästan omöjligt när vi började. Jag, Lovisa och Lasse har verkligen varit bästa pluggtrion trots att en av oss inte har bidragit supermycket till skrivandet hahah..


Vi har börjat introducera mer och mer "riktig" mat. Han har ju bara fått bröstmjölk till för ett tag sedan. Favoriten är olika frukter, det värsta han vet är potatis och morötter.. Han får verkligen kväljningar av det och spottar ut det direkt.

Gröt är också en favorit! Det bästa verkar vara att att äta gröt med hela ansiktet och helst hela kroppen tydligen :) Så mycket kladd som möjligt.

Hängt med kompis <3 Och jag har varit i skolan en dag! Jag minns inte senast vi hade något praktiskt i skolan, det var läääängesedan.. Men vi hade ett praktiskt moment i fri luftväg. Har faktiskt saknat att vara i skolan.

Vi köpte en gåstol i julklapp men han fick den tidigare. Det är verkligen det roligaste han vet just nu och helt plötsligt har han blivit så stor. Han har också fått vääärldens längsta armar då han kommer åt precis allt. Han har hunnit ta en glittrig julgranskula och riva sönder min monstera :) Så vi måste barnsäkra här hemma.

Imorse väckte vår lilla levande väckarklocka oss 04.30.. Pontus var så snäll och klev upp då sedan bytte jag av honom vid sju så Pontus fick sova en stund. Nu sover han i vagnen och jag har föreläsning och sedan kommer Lovisa hit! Kändes så konstigt när arbetet var inlämnat och våra pluggdejter helt plötsligt var slut så idag kommer hon hit och pluggar. MYYYYS!!!

Gillar

Kommentarer