Hej på er! Idag var jag med Elin och Evelina inne i stan. Vi gick runt bland affärer och hamnade på H&M, där såg jag helt plötsligt hårfärgshörnan och blev lite för ivrig för att låta dom stanna kvar i butiken så jag köpte blekningsmedel och en blond hårfärg. Meningen med färgningen var att det skulle bli en ombre mellan brunt och blont. Jag har ALDRIG färgat mitt hår hemma, dom gånger jag färgat håret har jag gjort det hos en frisör! (Anledningen till det är för att jag har hört att mitt hår har undertonen av guld, alltså kan det lätt bli oranget!) Meeen, jag chansade och gjorde det ändå! Resultatet blev mycket finare än vad jag förväntat mig! Bilderna här nere visar före och efter bilder.

Som ni ser så försvann absolut inte alla gulaktiga toner men mycket! Mitt hår är väldigt slitet och tort och blekningen gjorde det såklart ännu värre... Men jag planerar att fixa till det och även klippa till axlarna hos en frisör om två veckor!

Färgen och blekningen jag använde mig av är ifrån L’OREA’L och ingen av dom kostade mer än 200kr! Super:)

Hoppas ni har det bra! Kramar<3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Nu är det Söndag och jag har tillbringat större delen av min vecka hos mamma i Stockholm. Anledningen till att jag åkte ner var för att jag skulle vara "elev för en dag" på Kulturama gymnasium i Hammarby sjöstad (södra sidan av Stockholm). Jag åkte dit för att kolla på linjerna dans och skådespeleri.

Jag hade väldigt höga förväntningar på skolan och blev därför besviken:( Kulturama är ett gymnasium som jag har tänkt att jag ska gå på så länge jag kan minnas men nu när det är dags för att välja och jag har varit inne o kikat på skolan känns det inte alls lika bra längre. Skolan var inget för mig helt enkelt.

Så just nu lutar det åt att jag kommer gå i Sollentuna på Rudbeck linje Samhälle (eller Estet) med inriktning media. Det jag ser mig själv som i framtiden är antingen skådespelare eller filmproducent. Därav väljer jag inriktning media. Jaja, nog snackat om skolan. Resten av veckan så har jag pluggat hemifrån, shoppat och träffat vänner och haft mellomys med dom<3 Här är två bilder från en kvällspromenad som jag och Filip tog :)

Jag och mamma bestämde oss efter middagen en kväll att vi skulle gå till ett jättefint ute gym i Sollentuna med utsikt över vattnet, detta är mitt absolut favoritställe att träna på! (om man måste heh)

Nu är veckan slut och jag sitter på tåget påväg upp till de snöiga Hudiksvall medans jag planerar en danskoreografi som jag sen (kanske) kommer att visa er :). Min sammanfattning av veckan är iallafall att den var väldigt mysig, kärleksfull, mycket god mat men blev ändå lite besviken av skolan.

Det var det jag hade att skriva om denna gång. Ha det bra hörni! Kramar <3

Likes

Comments

Hej på er! Det har nyss blivit 2018 och jag är mer taggad än någonsin! Detta är ett väldigt händelserikt år för mig då saker som aldrig hänt förr kommer att hända. B.l.a. gymnasiestart, försöka "fixa" jobb under skolgången, flytta från "landet" till stan’, resa med vänner, prova nya dansstudios och checka av massor av mina mål m.m. Låt 2018 bli GRYMT!

Det jag kommer att blogga om är hur mina dagar ser ut, mina tankar och åsikter om saker och ting, hur jag ser på framtiden, skolan, dansvideos från träningarna och om mina mål och drömmar ( klyschigt jag vet :) ).

Jag börjar med lite bilder från helgen när jag och pappa hade en mysig hemmakväll med pizza och film <3.

Likes

Comments

15 år, bor i Stockholm & Hudiksvall.

Gmail: otilia.manstad@gmail.com

Nouw Magazine