”Du behöver vila, inte boka upp saker som är kul. Vara med vänner och umgås med folk är jobbigt för dig just nu, även fast du egentligen tycker att det är kul! Din hjärna går på högvarv. Att stirra på soppåsen är din terapi, Hanna. I alla fall just nu.”

Det var min läkares ord på återbesöket efter en och en halv månads sjukskrivning för utmattningssyndrom.

Utmattningssyndrom,
det händer alla andra, sånna framgångsrika människor med 100 bollar i luften, celebriteter och viktiga människor. Det är inne att ha ångest, må dåligt, lida av psykisk ohälsa. Jag ska inte hamna i det träsket. Det kommer aldrig hända mig.

Jag är stark, jag ska inte visa mig svag för någon, gråta gör man bakom stängda dörrar i ensamhet. Men utåt är man stark och kör på, hårt pannben och raka rör.

Krasch bom tvärstopp!

En tösabet från skogen i Värmland. Som tagit sig vatten över huvudet för att visa företaget sina framfötter. För att för en gång skull vara liiite på samma hylla som sina kusiner. Kurserna har bra arbeten - lärare, polis, advokat.. dem var inte hantverkare, dem var inte så simpla som frisörer.

Jag älskar mitt yrke och nedvärderar det absolut inte på något sätt... men jag vill mer. Jag ville mer. Jag ville ha utmaningar och blir visa att jag också faktiskt kunde.
Vem skulle jag då visa??
Inte var det mina föräldrar eller kompisar?
Jag skulle visa mina hjärnspöken att - se på fan, nu kör vi, och vi slutar inte förens det är perfekt!Likes

Comments