Hej vänner

eftersom att jag har påbörjat min karriär som världensbästa bloggare igen <3 så kan ni följa mig på


Twitter: PizzahutnegernInstagram: Joockeeexoxo

Mvh yolokatten

 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hallå bloggen! Det var ett tag sedan.. Men jag är som en björn går i ide på vintern!!

Nu börjar det bli vår och som jag sa i ett inlägg för ett tag sedan så har jag ju blivit lite mer utav en ''poetkille'' Så under vintern har jag skrivit lite vår poesi ihopp om att våren skall komma snabbare.

Jag låser till om huset 
en stund i trädgårn står. 
Härute kallt och fruset: 
jag ser blott vinterns spår. 
Det knastrar torrt i gruset 
när jag till bussen går. 
Då når mig lyckoruset 
- en glädjekick jag får. 
Det är det milda ljuset 
som löften ger om vår!

Ett litet smakprov på en dikt


Nu när våran börjar närma sig så har man ju fått öva upp rutinerna igen. Så jag gick ut på en liten vandring i skogen.. Sedan så ser jag ett djur jag aldrig har sett innan. Jag tänker snabbt att det här är något jag måste ha med i mina meriter. Jag ser en liten kvist ligga på marken jag täljer den till ett svärd och nackar hingsten!! - de gillar brudarna!!

Nu är jag hemma och ska baka en god snusbärspaj och njuta utav vårsolen!

om jag  får 1000 läsare så kanske jag börjar blogga igen.. Och jag lottar även ut min oskuld i rövenhär har ni en bild på hingsten jag dräpte, självklart är den uppstoppad på bilden.

xoxo ostjocke

 

Likes

Comments

Im back you know how is me the guudfader soo hüüd.

hej hej bloggen. Det var ett tagsedan jag skrev. Så jag tänkte skriva av mig lite nu för jag är ju en sköning XD

Har varit en mörk höst för mig, egentligen är hösten den bästa tiden på året när man kan bara sitta ute i naturen höra fåglarna kvittra för sista gången för iår, ibland då och då kanske ta upp någon gammelgädda när man är ute och fiskar eller varför inte peppra sönder en älg?? 

Men denna hösten var inte sig lik, jag har gjort ett stort beslut som kommer påverka resten utav mitt liv.
Jag har nämligen lagt jakten på hyllan. Har nämligen börjat med poesi.

Inget slår en kopp te en kall dyster vinter morgon och bara ta upp mitt block och min penna, som vi poetiker brukar säga vi skriver inte från hjärnan, utan vi skriver direkt ifrån hjärtat. Vem vet någon dag kanske jag kan börja tjäna pengar på min poesi.

tänkte ge er lite smakprov på grejer jag skriver. Evig kärlek är den som ej hann att blomma ut.


Evig kärlek är den, utan svaren  vi hoppats finna, men svaren som andra tog ifrån oss.


Evig längtan till varandra ,men som i verkligheten gjordes den omöjlig för oss att  tillsammans livet vandra.


Evig kärlek var mitt svar till min längtan om att en gång åter finna dig ,som gjorde mitt hjärta till den del av en blomma av evig kärlek utav dig.

 

Jag är den typen som brukar skriva om kärlek. Det gillar brudana- Killar som kan få fram kärlek genom penna och papper och inte bara genom snoppen.

 

Likes

Comments

hhhhhhhhhej bloggen, är lite anfådd som ni märker. Kom nyss hem från skogen. Var ute på en power walk med tjejerna <3, sedan så hör vi bara en björn attackera oss. Vi sprang allt vi kunde men sedan fanns det ingen återvändo. Jag stannade upp, kolla mig omkring. Sedan ser jag något som ligger och blänker. Så är det en lax, jag tar upp laxen snabbare en blixten. Sedan slår jag laxen i björnslynans panna så den dör. Sedan så springer jag hem. Björnen fick även in ett par slag på mig som ni kanske märker...

Likes

Comments

En grej till jag stör mig på är ordet ''YOLO''. Ordet används mest utav snevridna småglin som tror att yolo är att ta kort utan bh eller kasta sten på djur. Men säger det bara engång, NI ÄR SMÅ STYGGA SLYNOR.

Och om nu ''YOLO'' Skulle betyda något. Så är det att göra något utav sitt liv, skaffa en framtid för du lever bara engång. För det ska iallfall jag göra!

 

Just nu: Kom nyss hem från skolan. SEN SKA DU SKITA I VA JAG GÖR!!Hoppas iallafall ni får permanent mensverk.Sedan har vi även en bild på mig, Ignorera bara min kbkatt i bakgrunden..

 

Likes

Comments

Godmorgon bloggen!
Nu På morgonen vart jag sugen på lite älg kött på mackan så då steg jag upp 05.00 och gick ut på en morgon jakt. Efter några kilometer in i skogen så hitta jag den perfekta älgen. Så jag tog lite sats och Nacka den lilla slynan. Sedan gick jag hem och åt en stadig frukost. Nu mår man!!

Likes

Comments

Stämplar ut för idag.

En grej jag inte förstår är tjejer som lägger ut bilder på när dom går ut och springer 1 gång på typ 20 år eller äter en sallad en enstaka gång och tror att ni kommer få ''beach'' kroppen. HUR I HELA HELVETE TÄNKER NI ÄR NI, VART FAN VA NI NÄR GUD DELA UT HJÄRNORNA. Det är inte riktigt så att det kommer bara ploppa upp som ingenting, det är mycket slit för att få sin dröm kropp.

samma gäller er killar, ni är ju fan dumma i huvet.

det var allt för idag. Kommentera gärna om va ni vill läsa också!

Här har vi en bild på en riktig godbit som vet hur man får fin kropp <3

Likes

Comments

Är nu på Ica kvantum och handlar mat till dom hemlösa dyslexikaninerna, Tjejerna gillar killar som gillar välgörenhet!!

Likes

Comments

Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg innan jag ska be ge mig ut och hitta en fet fläskfile i skogen.

Alla ni SNYGGA tjejer som gillar justin bieber. Han vill förmodligen inte ha er, så istället för att slösa eran ungdom på någon sådan douche bag så kan ni lägga den på någon bättre (ostejocke)

Han är stark och Äkta gentleman, och gillar fina solnedgångar och rundpingis.

Är ni sugna ring MÄh på nummer 555-kbkattish


Likes

Comments

hallå igen, det var ett tag sedan. 

Tänkte bara skicka en hälsning till alla er hjärndöda idioter som försöker göra fester i ''project x'' stuket. DET FUNKAR FAN INTE ÄR NI CP SKADADE, det är film. Så alla tappra krigare som försöker med detta, snälla gräv ett stort HÅL I MARKEN GÖM DIG DÄR OCH KOM ALDRIG TILLBAKA!!
Hållkäften jag bryr mig inte

Likes

Comments