Vi reiste Manstad rundt!

Som en del av Fredrikstad kommunes prosjekt, #aktivliv #52lufteturer #4av52lufteturer så reiste vi denne gangen mot Engelsviken og et sted som kalles for Manstad. Her parkerte vi ved skolen og bega oss ut på runden som tok oss ca en halvannen til to timer å gå. Vi gikk sammen med et vennepar av oss, så vi var 4 stykk som kosa oss, skravla og lo på veien og hadde en riktig så fin tur. Turen gikk gjennom skog og mark, forbi eneboliger og smågårder, over et jorde og gjennom et boligfelt før vi endte opp på hovedveien og satte nesa tilbake mot skolen igjen hvor vi hadde parkert bilen.

Fra, Fredrikstad tar det ca 20 minutter ut til Manstad og ute på Manstad ligger både barnehage, barneskole og ungdomsskole. Her ligger det også butikk og svømmebasseng tilgjengelig og svinger man utover mot Engelsviken kan man ta seg en skål med deilig fiskesuppe som er kjent rundt i Fredrikstad for å være veldig god!

Klikk deg inn for å se ruten Manstad rundt her!

Litt bilder ble det også tatt på veien, fullmånen strålte og ga herlige kveldsbilder med mange flotte motiver, og litt hvitt på bakken i tillegg gjorde turen magisk. Håper at dere vil bruke turforslagene i disse coronatider og komme ut en tur nå som det ser ut til at det blir strengt igjen i Østfoldfylkene igjen.

Ha en super uke 😀

Sjekk også ut: www.ostfoldbloggen.wordpress.com!

Liker

Kommentarer