Ut på tur - aldri sur!

Hællæ!

Og riktig god fastelavnssøndag! Håper alle har hatt en toppers dag og koset seg med fastelavnsris og fastelavnsboller.

Nå er det lenge siden jeg har delt noe her på bloggverden, tiden har lissom ikke strukket helt til pluss at bomringen som har kommet rundt byen vår har stoppet meg litt opp i å reise litt rundt for å dele historiske tilbakeblikk og bilder fra vårt kjære religion Viken. 8 februar var sist jeg delte noe på bloggen, men jeg håper at jeg fremover nå som vi går lysere tider i møte og en forhåpentligvis varm vår kan få delt litt mer bilder og historiske tilbakeblikk med dere igjen.

Tanken min med bloggen den gangen når jeg startet for Wordpress var å dele bilder fra steder som jeg var på tur til, samt finne litt historie eller fortellinger fra stedene jeg var og besøkte. Det har vært en imponerende reise, bloggen har hatt litt over 3500 besøkende, hvertfall på nouw.com, siden Juli og har vært spredd rundt omkring både England, USA, Sverige og Danmark for å nevne noen steder.

Det å gå på tur synes jeg er veldig moro å gjøre og ta med seg kamera på tur for å fange foskjellige motiver er veldig artig å få til, i innlegget her har jeg tatt med noen av bildene jeg har tatt. Det har vært fra Fredrikstadbrua, det har vært fra vindebrua i Gamlebyen, det har vært fra Enhuus i fullstendig oversvømmelse og storm. Jeg tenker at jeg fortsatt vil forsøke å holde Østfoldbloggen i gang og fortsette å dele litt fra rundt omkring i Viken. Vi har mange steder som ikke har vært besøkt enda her på bloggen, det er fortsatt mange steder også her i Fredrikstad som har en del historie rundt seg og er spennende å besøke og ta bilder fra, så får man håpe at tiden slår bedre til ettersom dagene fremover stiger frem.

I Fredrikstad her så hadde vi en sang på Fredrikstad stadion som vi ofte sang for laget vårt: Om det blåser, eller høljær, sola skinner - alt for Fredrikstad, alt for Fredrikstad. Det kan jeg også anbefale til dere som ønsker dere ut på tur, ta med kaffen, humøret og litt godt i sekken og samboer, kjæreste, kone, mann eller en god venn med deg så blir turen så mye bedre enn alene... Uansett vær...

Brått skrives vi igjen! Kos dere ellers med et lite tilbakeblikk nedover her med noen herlige bilder og sola på vei ned over Kråkerøy på bildet over her! :-)

Sjekk også ut: www.ostfoldbloggen.wordpress.com!

Liker

Kommentarer