Slutt for Østfoldbloggen....eller?

Litt misvisende overskrift kanskje, men nei, det er ikke slutt for Østfoldbloggen, ikke enda hvertfall.

Jeg har samlet flere turer nå med mange bilder på telefonen som jeg tenkte å etterhvert dele med dere som er innom her og tar en titt. Ting har bare vært litt hektisk den siste tiden, så bloggen har kommet litt på etterskudd dessverre. Idag tenkte jeg å dele med dere noen bilder fra tidligere i våres, turen vi gikk var på Rolvsøy i Fredrikstad og var en av Fredrikstad kommunes #52lufteturer som de har satset på i år for at folk skal bruke det og få et #aktivliv. Turene som kommunen har satt opp går til utrolig fine steder og er absolutt å anbefale til den som har lyst til å gå på tur og vil ha turtips til turer å gå. Denne turen her var tur nr #11av52lufteturer og man kan se kart og oversikt over turen ved å klikke dere inn her: Uke 11 Rolvsøy

Vi parkerte bilen ved Rolvsøy kirke og beveget oss nedover mot jernbanebrua som går over her, vi kryssa den og gikk videre og fulgte vrien mot Glomma og Glommastien, Glommastien er en sti man kan sykle eller gå hvis man vil fra F.eks fergestedet i sentrum og opp til Sarpsborg og tilbake, det er også en veldig flott tur som er å anbefale men som jeg kan ta for meg en annen gang.

Når vi kom frem til målet så var det to utrolig fine rasteplasser her hvor man kan båle og ta en rast på veien, Glomma var helt helt blikka idag og ga noen fantastiske speilbildet som jeg har delt med dere her i dette innlegget.

Turen tilbake var å gå samme rute som vi gikk til dit vi skulle, vi brukte fin tid på løypa og kosa oss veldig i det deilige vårværet som var da vi gikk turen. Dette var en fin fin tur som passer for alle og som anbefales, en tur som kan nytes og man kan se litt av hvert og også få med seg litt historie på turen.

God tur folkens og titt gjerne på bildene her ☀️

Sjekk også ut: www.ostfoldbloggen.wordpress.com!

Liker

Kommentarer