Se opp for.... Ekorn?!

Hallo i luken, eller hallo i stugo blir det kanskje.. 😊

Hvertfall, håper alt står bra til med dere som er ute og titter på turbloggen min, her har det den siste tiden vært strålende vårvær med strålende sol, men litt sur nordavind. Vi går nå inn i dem siste vårmåneden og runder straks over til sommeren, deilig ikke sant? Is og bading og masse kos blir bra.

Ellers fant jeg ut at bloggen i år har 3 års jubileum, 3 mai 2018 var mitt første blogginnlegg et faktum etter at jeg la ut fra en tur vi hadde gått i Fredrikstad mot Bingedammen og mørkedalsskogen i nærheten av Bydalen. Den gangen starta jeg på WordPress etter at blogg.no la om platformen sin, bloggen ligger der fortsatt tilgjengelig og jeg ser folk stadig er innom og titter også på WordPress sidene, moro!

Målet har hele tiden vært å gi dere lesere turtips og dele litt historie med dere sant bilder, håper at det fortsatt faller i interesse hos folket, for det er en del turer å fortsatt dele med dere.. Sånn som denne turen her som går på Hvaler kommune. Vi parkerte på Skjærhalden ved skolen og gikk via Hellekilen og kyststien rundt til vi kom tilbake til Skjærhalden igjen.

Turen var en fin tur og i starten av løypa kom vi til skiltet som du ser er til det innlegget her, skiltet hadde en mann laga fordi ekornene ofte var her og fikk mat og var ofte på besøk og trivdes her.

Videre nedover gikk vi langs veien, forbi jorde og idrettsanlegg på en grusvei som førte ned til Hellekilen, rundt ved kilen på asfalt vei, gjennom grusveien forbi noen hus og inn forbi et hyttefelt og gjennom skogen.

Her inne i skogen var det mye historie fra Vikingtiden, hvor de hadde bodd, hvor vannet hadde vært, at det var fiskere her, mye spennende historie. Videre gikk turen over fjellet og ned trappa, gjennom Skjærhalden og tilbake til skolen og bilen igjen. Turen er jeg litt usikker på hvor lang den var :-) og hvor lang tid vi brukte, men det var en utrolig fin runde som absolutt anbefales for den som er glad i turer.

God tur 😀☀️

Sjekk også ut: www.ostfoldbloggen.wordpress.com!

Liker

Kommentarer