OBS! Høna er løs..

God morgen, det er andre påskedag og påskehøytiden er med det straks over. Mange har kosa seg i påska og tenker sikkert at nå når påska er over så er det ut for å gå tur igjen, mens noen har brukt påska på å gå turer og kose seg.

Som tradisjonen tro gikk vi og et vennepar for 3 - 4 uker siden en tur til Korpeknotten på Ambjørnerød i Fredrikstad, denne turen er en av Fredrikstads #52lufteturer #aktivliv #10av52lufteturer og er en rute som kommunen har lagt ut på sin Facebookside. Klikker du deg inn her kan man se kart over ruta og også lese litt om turen. Jeg vil også legge ved kartet i innlegget her 😉

Vi parkerte ved klubbhuset til Skogstrand og starta turen vår der. Vi gikk opp i et flott boligfelt som ligger her ute og fulgte stien mot et lite småbruk som ligger her. Etter litt kommer vi til en sti som førte oss forbi noen jorder og ned mot et skogholt hvor vi valgte å gå til høyre.

Her begynte klatringen i et område som er litt vanskelig og litt tøff å komme seg frem på, vi klatret oss opp på toppen og fikk en fantastisk utsikt over Ambjørnerød og Seut området. På vei ned igjen gikk vi en annen vei og fant noen gamle flotte trær som stod her, et flott fjell her og vi fant en sti som førte oss tilbake. Vi så også en dam som var frosset til med en stubbe oppi, stubba lå sånn til at det så ut som om det var nøkken som hadde vært her og frossa fast i isen, kult? Vi fikk tatt bilde og det ble egentlig litt kult 😎 Turen tok ca 1 og en halv time og var en fin fin tur å rusle på en god vårdag etter arbeidstid.

Sjekk også ut: www.ostfoldbloggen.wordpress.com!

Liker

Kommentarer