Nå har vi kasta oss på ny trend!

Hællæ!

Vi skriver søndag og vi går en ny uke i møte, uka som har vært var kort for det var Kristi Himmelfartsdag og fredagen hadde vi jobbet inn. I disse coronatider er det stadig nye ting som popper opp her i landet, hvertfall nå som alle skal feriere her til lands. Siste på moten nå, som vi også har kasta oss med på er hengekøyeturer! Ja du leste riktig, hengekøyer som før ble mest brukt i hager og rundt omkring på diverse eiendommer for å slappe av hjemme, har nå blitt videreutviklet med myggnetting og greier, klar for å brukes ute i skauen, ved vannet eller der man måtte ønske det.

Vi pakket med oss diverse ting på Torsdag og reiste en tur ut på Hvaler på et sted som heter Åsebu, men vi var litt usikre på om vi kunne henge der over natta, så vi heiv oss inn i bilen og kjørte mot Haldenmarka et stykke mot Aremark kommune. Der fant vi en nydelig plass for en måneds tid siden som vi endte opp på igjen denne torsdagen i mai måned.

Vi fikk litt innover og fant oss en fin plass i kort nærhet til ute toalettet, her kunne vi se skogen den ene veien og vannet den andre veien. Her var det også bålplass og en fin rasteplass med flere krakker pluss nærhet til parkering for bilene våre. Vi har kjøpt hengekøyene via hengegøy.no og der fulgte det med hengekøye med myggnetting, stropper til å feste køya i og en fin bag og lykt som køya kan legges i. Vi fikk også nye litt lengre stropper som køya også kan festes i.

Utover kvelden etter å ha spist litt kveldsmat tok vi kvelden, skogen og fuglene slo seg helt til ro og man kunne bare nyte stillheten i skogen og høre småul i det fjerne fra nattdyrene som var oppe og vandret. Tidlig neste morgen kunne vi oppleve sola som stod opp og fuglenes morgensang pluss at vi hørte gjøken gol kokko i det fjerne. Hørtes og ser ikke det idyllisk ut? Sjekk nedover for flere bilder fra vårt idylliske flotte sted.

Og apropos trender, Østfoldbloggen har også nå fått sin egen tik tok kanal 😉 der vil det også bli lagt ut snutter fra forskjellige turer fremover, sjekk det ut da vel! Vi skravles 🌞

Sjekk også ut: www.ostfoldbloggen.wordpress.com!

Liker

Kommentarer

Regine Johansen
,
Flotte bilder og en flott tur, gjøkuret gikk feil. Gjøken gol for mange slag hehe 😂👍
Gleder meg til flere turer med dere.
Kjempebra innlegg og flott blogg. Følger deg på tik tok også.
Ostfoldbloggen
Ostfoldbloggen,
Tusen takk for det 😀 ja turen var fantastisk 😀 tiden gikk aaaaaaltfor fort hehe, gjøken gol bra den 😉
nouw.com/ostfoldbloggen