Godt Nytt år folkens!

Da har vi sakte men sikkert beveget oss inn i 2021, vi kan vinke farvel til møkkaåret 2020 og hilse hallo til det nye året som er her med nye ark og fargestifter til....

Vi sender våre varme tanker til alle som har gått bort i coronaen, til alle som har mistet noen i coronaen, til alle som har vært i isolasjon, karantene og til alle som har vært syke, berørte og pårørende til coronaen. Vi sender også varme tanker til alle som har mistet sine kjære i jordraskatastrofen i Gjerdrum, til alle de som savner noen i raset og til alle som har mistet sine hjem og det kjæreste de har, det er forferdelig og beskriver hvordan året 2020 endte: tragisk, trist, fælt og mørkt. I tillegg har vi USA som sitter der med en president som viser så mye ondskap at man kan bli mørkeredd av mindre... Uff for et år..

Men nå går vi inn i 2021, vaksinen er på vei og har ankommet landet vårt, ting begynner å snu seg og antakeligvis så er Trump ute av det hvite hus i løpet av Januarmåned. Samtidig har vi mye å se frem i mot, bloggen her kommer til å gå sin gang, idag investerte jeg i en turbok som viser mange flotte turer man kan ta rundt omkring i Viken (Østfold) som jeg fant mange interresange turer inni. Året 2020 legger bak seg et fantastisk år med over 9000 besøkende som har vært inne å sett bilder og kanskje lest noe av det jeg har skrevet, fantastisk! og det er jeg evig takknemlig for. Tanken min rundt bloggen var å dele turtips til dere lesere om både steder som er populære og steder som ikke er det. Samtidig vet jeg at bloggen har også fått litt kritikk for å handle mye om Fredrikstadområdet, men håper at 2021 også kan være året hvor andre steder i Østfold også kan besøkes, jeg skal hvertfall gjøre mitt for å holde bloggen i live og gående. Det blir lagt mye arbeid og ting her gjøres frivillig og gratis, men jeg ser det som en artig mulighet når jeg er på tur med samboeren min, venner eller datteren min på å dele det med dere, det har hvertfall vært tankegangen rundt det og ikke kaste meg på det tradisjonelle mat, personlige blogger osv som de andre dyktige bloggerne vi har i vårt langstrakte land gjør.

Dessuten har 2020 gitt oss også andre ting, vi har vært på hengekøyeturer både alene og med venner, det har vært en kjempeopplevelse å sove nærmest under åpen himmel, mye latter og moro har vi også hatt pluss fått masse nye erfaringer og masse frisk luft i kropp og sjel. Det har blitt noen turer i løpet av 2020 og målsetingen min er å fortsatt få til flere turer, både med bilder og med filmer både på YouTube og TvØstfold forhåpentligvis fremover, det har vært litt stille med filmingen i det siste for min del..

Jeg håper dere vil fortsette å henge med meg her på Østfoldbloggen, så skal jeg prøve å gjøre mitt for å dele fine turopplevelser og antakeligvis tips til steder dere kan besøke, også vil jeg starte 2021 med å dele årets siste 2020 tur med dere, her har vi gått fra blokkene på Tørkopp, mot Sundlia og rundt ned mot Enhuuskilen hvor vi stoppet i Gapahuken til Langøyåsen. Her grillet vi pølser og koset oss med familien før turen gikk tilbake via hestene på Enhuus og langs Enhuusveien og tilbake til blokkene igjen.

Godt Nytt År folkens!

Vi skrives ;-)

Oversikt over runden vi gikk, fra Google Maps 😀

Sjekk også ut: www.ostfoldbloggen.wordpress.com!

Liker

Kommentarer