Fugletårnet på Larkollen - absolutt verdt et besøk!

Hallo på dere, nå er det leeenge siden jeg har lagt ut noe her, men samtidig så har jeg flere turer på lager liggende på telefonen 😉 sist jeg skrev her var i juni en gang, og nå går vi straks over i ny måned så da er det å komme i gang igjen. Sommerferien står på trappa, skolene har allerede begynt ferien men vi voksne må jobbe liiiitt til før ferien starter, hvorfor ikke dele litt turtips da tro?

Turen jeg vil dele med dere i dag gikk vi tidligere i våres, da gikk vi fra flotte idylliske Larkollen camping og fulgte hovedveien ut fra campingen og mot Larkollen. Når vi gikk et stykke så fulgte vi skiltet som viser veien mot fugletårnet, strekningen på skiltet lyver litt i og med at vi hadde på turappen våres som viste 12 km (!!!) etter at vi hadde gått tur - retur Fugletårnet - Larkollen.

Som dere kan se av bildene under her, gikk turen gjennom skog, boligfelt, badestrand, på asfalt, på grusvei, gjennom sørpete jorde og langs vannet. Vi gikk forbi et hus som hadde høner og solgte egg som vi kjøpte på veien tilbake, vi gikk forbi en andedam som lå langs ruta her og vi gikk også langs fine strender som bada i sol, en herlig tur som absolutt anbefales. Når vi kom frem gikk vi gjennom et fuglereservat, her var det krakker og husker, utedo og fine fjell man kunne bruke.

Vel oppe i fugletårnet etter flere ganger å prøve å overvinne høydeskrekken, fikk vi se en fantastisk utsikt utover Kurefjorden som ligger rett ved her, nydelig! På veien tilbake tok vi en rast ved et bord med stoler rundt, før vi vendte nesa tilbake mot Larkollen igjen. Man kan også kjøre ned og parkere nærmere Fugletårnet, men vi gikk turen for å se hvordan den var og for å utforske litt 😉

Sjekk også ut: www.ostfoldbloggen.wordpress.com!

Liker

Kommentarer