For en situasjon

God kveld!

For en situasjon som er rundt omkring i verden, hele Norge er satt på pause og bare noen instanser har oppe. Økonomien er i krise, bedrifter er i krise og det ene tar det andre, trist og leit. Å gå på tur nå er ikke det samme eller.... Er det det? De siste dagene har jeg gått et par runder som jeg har fast her på blomsterøya, der har jeg møtt folk joggende, vandrende og syklende, folk går og prater og koser seg i vårværet som ligger over byen vår, blomstene spirer, trærne gror og sola begynner å varme oss igjen. Derfor vil jeg dele det her bildet med dere og si, det er lys i tunnelen, det går mot lysere tider 🌞 og vår, det er bare å gå ut og nyte.

Østfoldbloggen holder seg gående i disse trange tider, det er ikke så mange steder å besøke fordi det meste er stengt og det er stille i gatene, på skoler og i barnehager.

Skulle det være seg sånn at du ikke får gått ut, enten ved at du er syk, i karantene, ikke tørr helt eller andre ting, så er det bare å ta seg en tur på YouTube, der har jeg min egen kanal hvor jeg har lagt ut alle Østfoldbloggens turer, den kan du sjekke ut ved å klikke her: ØSTFOLDBLOGGENS YOUTUBEKANAL

Her vil jeg også legge ut flere videoer etterhvert fra litt turer og det er bare å titte på bilder her og lese litt her også 😉

Frem til vi skrives igjen så ønsker jeg dere en fin uke og helg videre, og til dere som er syke ønsker jeg god bedring! Vi tenker på dere alle og husk: ta vare på hverandre - litt på avstand i denne meget spesielle tiden!

Sjekk også ut: www.ostfoldbloggen.wordpress.com!

Liker

Kommentarer