For en flott konsert og God Jul!

Riktig god kveld 😉

Nå har det vært stille på bloggen en stund, det har vært en travel førjulstid med julegaver og full juleforberedelser! 😉

Nå er det ikke lenge igjen folkens! Bare to dager igjen!

Og idag så har vi vært på årets siste julekonsert, det var i Fredrikstad Domkirke og vi hørte på Ni lesninger og sanger, jeg må bare si nok en gang, for noen flotte kor vi har i byen her!

For en fullsatt Domkirke stilte korene Senza Rigore, Cantabile, Borg domkor og Domkirkens jentekor seg opp etter at konserten ble startet med lysprosesjon. Underveis i konserten fikk vi flere flotte juleperler på rekke og rad, vi hørte på sjung hosianna, Betlehem, kom nå med lovsang, halleluja blantannet, etterfulgt av 9 forskjellige lesninger fra bibelen. Korene byttet på å synge flere av sangene og noen av dem sang de sammen, at de hadde kontroll på det var imponerende!

Julestemningen underveis var på topp og hele kirken var med på allsang på kom nå med lovsang og utgangssangen deilig er jorden, da løfta taket seg nesten. Fantastisk musikk ble vi ogdå servert, lyden av kirkeorgelet og trompet under kom nå med lovsang ga gåsehudfaktor, alt i alt oppsummert: En suveren kveld med fullsatt kirke og med topp stemning, herlig julestemning, korsang og musikk til!

Ellers er bloggen satt litt i feriemodus, men jeg skal fortsatt følge den opp, trenger dere noen til å ta bilder, eller lage en reportasje fra noe så kommer vi gjerne en tur 😉

Med det ønsker jeg alle mine lesere en riktig god jul 😃🎄🎅🎁

Sjekk også ut: www.ostfoldbloggen.wordpress.com!

Liker

Kommentarer