For en fantastisk pinse

God morgen alle sammen 😀🌞 vi har nok lagt bak oss årets fineste helg, pinsehelg 2020. For en helg det har vært, det har vært bading, det har vært hengekøyetur, det har vært besøk av gode venner og det har vært turer og camping liv! Tenkte at jeg skulle dele litt stemningsbilder med dere fra helga, litt fra solnedgangen og litt fra hengekøyeturen til meg og samboeren min. 🌞 På bildet over her har jeg prøvd å ta bilde av en blomst i den fantastiske solnedgangen som vi hadde, nydelig ikke sant? Bilde er tatt på øya Lille Danmark som ligger rett ved Larkollen i Moss kommune. Det finnes parkeringsmuligheter både ved campingen, ved Teibern og ved paradisbukta, bare i helga så har det vært fullt på alle plasser pga mye mennesker som vil ut i naturen og stranda for å kose seg i finværet og bade og sole seg, øya ligger idyllisk til men det bør være lavvann for å komme over, ved høyvann må man regne med å vasse med vann opp til knærne!

Fantastisk solnedgang ikksant? Været har vært strålende og temperaturen har vært sommerlige og vi har også bada, vannet har lagt på 15, 16 og 16 grader og det var både kaldt og forfriskende med en dukkert 😉 bilde over her viser veien til lille Danmarksøya som ligger utenfor Larkollen!

På Fredag tok vi hengekøyetur til Ravneberget ved Vansjø rett utenfor Moss. Vi parkerte ved Storhaug rasteplass og gikk stien innover, vi gikk kyststien mot plassen og hadde egentlig tenkt oss til en gapahuk som skulle ligge rundt her. Men etter å ha gått en stund endte vi opp her på Ravneberget og for en utsikt vi hadde! Vi spiste deilig mat og koste oss med litt godid og prat til utpå kvelden. Solnedgangen fikk vi ikke sett så mye av men når sola stod opp fikk jeg med meg på morgenen, for en fantastisk oppvåkning på en Lørdag! Hengekøyetur anbefales absolutt på det sterkeste og man får en god følelse på å sove ute i det fri 😉

Håper dere også har hatt en fin pinse og kosa dere masse! Nå er det kvelden her, vi prekas snart igjen 😀

Sjekk også ut: www.ostfoldbloggen.wordpress.com!

Liker

Kommentarer