Disse karene her er bare fabelaktige!

Riktig god kveld!

Idag har jeg lyst til å dele en video med dere. For en ukes tid siden var vi i Fredrikstad og var på tall ship races, etter en dag der med beskuelser av flotte skuter og mye flotte aktiviteter så hadde vi bestilt oss billetter til båthusrevyen og Revyen Fredrikstadguttane røkkær opp!

Fotballmessig sliter klubben med å rykke opp (i år ser det ut til å gå veien!) men det var ikke det den 14 utgaven av Fredrikstadguttane handla om. Det handla om revylærlingen Ola Jensen (sønn til Atle Jensen), som skulle få opplæring i å drive med revy og bli revyartist. Han skulle også ra, fagprøve som han bestod med glans, det ble prata om Røkketårnet som det er diskusjon om skal komme til Fredrikstad, om Østfolddialekta og kongen vår og det ble også prata om Arne Bajasen og hans oppfinnsomme firma og Reinert som fant opp dritebuss istedetfor biogassbuss!

Legger ved et klipp fra den berømmelige sangen snekks opp ælva så dere kan se og få litt sommerfølelse hvis, dere vil da.. :-) og et bilde fra Revyen med gutta i farta! Ellers anbefales virkelig Revyen og opplegget rundt i båthusteateret som virkelig har blitt en flott arena med et flott "landskap" å spille på! Fabelaktig, fantastisk, flott og kjempebra jobba guttær! Terningkast 6!

Sjekk også ut: www.ostfoldbloggen.wordpress.com!

Liker

Kommentarer